Top

Ziua Franței ne aduce cele mai romantice reduceri, valabile doar astăzi

Ai de cumpărat un cadou? Sufletul tău tânjește după o carte nouă sau pur și simplu ți-e dor de Franța? De Ziua Franței, Cărturești ne-a surprins cu reduceri de până la 60% la o selecție de cărți și accesorii franțuzești. Oferta este valabilă doar azi!

 

Trei femei, trei epoci. Ana trăiește la Bruges în timpul Renașterii, Hanna, în Viena imperială de la începutul secolului XX, iar Anny, în Hollywoodul actual. Toate trei se simt profund diferite de contemporanii lor. Dar dacă ele reprezintă una și aceeași femeie?

Carturesti.ro
477625-0

Ceasca – Sema Gobelet Flamingo Sema Design 20 lei (-20%)

9786067585025-2925519

Viata elfilor – Muriel Barbery 23,53 lei (-30%)

Micuța Maria locuiește într-un sat retras din Franța. Clara, cealaltă micuță, a crescut la Abruzzo, în Italia, și datorită harului pentru muzică, ajunge la Roma. Ce au ele în comun? O legătură secretă: lumea elfilor, guvernată de artă și mister. Dar amenințarea vine de unde se așteaptă cel mai puțin…

444309-0

În Eleganța Ariciului sunt două eroine: o fetiță precoce și o portăreasă care-și ascunde bine jocul,  încearcând să lase impresia că e doar o portăreasă, ea fiind de fapt foarte citită, foarte erudită și foarte fină.

 

Carturesti.ro

Share This: