Top

Un nou tip de selfie extrem de periculos ia cu asalt Internetul

Un nou trend ridicol în materie de poze selfie ia cu asalt internetul. Nebunia “High five” selfie este cu siguranţă cel mai eficient mod în care îţi poţi face zob smartphone-ul.

 

Selfie-urile nu sunt doar un trend pasager, ci, din contră, ele evoluează continuu. Dacă spre rău sau spre bine, e o cu totul altă discuţie.

Îmi amintesc de nebunia pozelor în care fetele cochete îşi ţuguiau buzele să semene cu ciocul unei raţe şi la foarte scurt timp după, faţa de peşte a început să fie la modă. Apoi au mai fost selfie-urile  #nomakeup, plus încă o ciudăţenie numită mâna lui T-Rex în care mai toate vedetele cool pozează cu mâna lângă faţă.

 

tipuri de selfie
answear.ro
Acum selfie-urile au mai urcat un nivel în complexitate (sau în stupiditate, depinde din ce punct de vedere priveşti). Nu mai e suficient  să ţugui buzele şi să adaugi cu disperare toate filtrele.  Auto “high five” selfie e cea mai recentă născocire a Internetului. Iniţiatorul acestui nou tip de selfie este inginerul Seth Schneider de la Universitatea North Carolina, care a share-uit în urmă cu o săptămână realizarea foto.

 

Iată-l în acţiune!

 

 

Ca un adevărat trendsetter, Seth a scris pe Twitter:

Azi mă simt super mândru de mine. Am făcut cu succes o poză cu mine bătând palma cu... mine.

 

Desigur, foarte mulţi internauţi au prins din zbor provocarea şi dau cu smartphone-ul de pereţi încercând să reproducă selfie-ul trăznit al inginerului.

 

 selfie high five,

 


Cel.ro


Kurtmann

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment