Top

Femeia ca operă de artă. Fără haine sau machiaj (NSFW)

Fotografierea nudurilor, o artă aparte, necesită mai mult talent decât ne imaginăm noi, admirând produsul finit. Nu sunt multe lucruri pe care le poți adăuga unui corp dezbrăcat, dar fotograful Dani Oliver, din Paris,  a reușit să aducă un plus de creativitate fotografiilor sale.
Tehnica sa constă în proiecția de lumini și umbre pe corpul dezbrăcat al femeilor, de la forme geometrice și culori până la animal print-uri.

 

woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-1
“Silueta feminină este frumoasă, și eu încerc să scot imagini frumoase”, a declarat Dani pentru Huff Post.

 

woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-3

 

“Corpul unei femei este etern. De zeci de mii de ani are aceleași linii, aceleași forme, același ritm și este ceva de admirat. Mi-am dezvoltat tehnica cu modele, acum 8 ani. Am știut că există foarte mult potențial după ce am experimentat cu câteva lumini și forme.”

 

woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-5 woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-2 woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-19 woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-15 woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-14 woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-13 woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-10 woman-portraits-light-stripes-patterns-shadow-photography-dani-olivier-6

More info: daniolivier.com | Facebook | Instagram (h/t: featureshoot)

 

#eroinaart

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment