Top

Trucuri pentru un machiaj rapid și de efect

Deşi mi-am promis că nu mai ajung in situaţia asta, iată ca mi se întâmplă din nou: trebuie să ies din casă în maximum 15 minute şi încă nu m-am machiat…
Dacă eşti o eroină ca mine, ştii ce înseamnă să te iei la trântă cu timpul în astfel de momente. Mai jos îţi voi povesti câteva dintre trucurile pe care le folosesc ca să scurtez timpul pe care îl petrec în faţa oglinzii.

 

Cum scapi de cearcăne
Daca întâlnirea cu fetele s-a întins până mai târziu sau dacă job-ul ți-a furat din orele de somn, uite cum poţi să maschezi semnele pe care le lasă o noapte în care nu ţi-ai făcut somnul de frumuseţe.

Diferenţa o face modul de aplicare a concealer-ului.

 

1

Obţine un efect dramatic cu vechiul creion dermatograf
Poţi să primeşti mai mult de la creionul tău dermatograf decât ai făcut-o până acum! Urmează instrucţiunile de mai jos şi te asigur că privirea ta va fi mai intensă.

 

3
Gene XXL în doi paşi
Pe mine nu m-a înzestrat natura cu gene lungi și dese, motiv pentru care genele false nu îmi lipseau din arsenalul de make-up. Acum însă, de când am descoperit trucul pe care ţi-l dezvălui mai jos, nici nu mai ştiu pe unde am pus ultima pereche…
Conturează-ţi ochii cu un fard deschis, apoi marchează cu creionul dermatograf linia ochiului, de sub genele superioare. Aplică un strat de mascara, aşteaptă să se usuce şi cu ajutorul unei pensule aplică pudră translucidă pe gene. Al doilea strat de mascara va mări considerabil volumul genelor!

 

5
Rujul poate rezista mai mult de două-trei ore?!
DA! Şi nu vorbesc de produsul acela care se usucă după aplicare si menţine o textură mată, usucă buzele şi necesită demachiere temeinică.
După ce termini de conturat si rujat buzele, ia nişte pudră translucidă cu pensula şi aplic-o pe buze, peste un şerveţel uscat.

 

4
S.O.S – Blush
Ba iau prea mult produs pe pensulă şi sunt mai îmbujorată pe jumătate de faţă, ba greşesc locul în care ar trebui sa aplic blush-ul pe al doilea obraz – cert este că mi se întâmplă mai des decât mi-ar plăcea să recunosc să îmi stric machiajul la final… Pentru un look fresh şi fără bătăi de cap, îţi propun trucul de mai jos pentru finalizarea procesului de înfrumuseţare pe fast forward, demn de eroine moderne.

2

 

Care este rutina ta de urgență? Împărtășește cu noi secretele tale!

Ține minte, noi, eroinele, suntem frumoase cu sau fără machiaj. Important este să ai încredere în tine și să te simți bine în pielea ta.

 

Share This: