Top

Tot ce trebuie să ştii despre extensiile de păr

 

Şuviţe colorate, „delirice” sau păr bogat datorită celui mai controversat tratament de creştere a părului pot fi de fapt, extensiile de păr. Tehnologia de beauty a avansat atât de mult, astfel că de la banalele clipsuri s-a ajuns la aplicarea şuviţelor prin tehnica împletirii şi chiar prin aplicarea cu adeziv special.

 

 

Cere părerea unui specialist

 

Este punctul de pornire în operaţiunea „Extensii de păr”. Expertul în hairstyling îţi va oferi cea mai bună varintă în concordanţă cu stilul tău de viaţă şi cu textură părului tău. Astfel, un păr subţire suportă mai bine extensiile pe bază de keratină şi adeziv, în timp ce un fir de păr fragil va suporta mai bine extensiile clip-on.

 

4 puncte cheie de urmărit: naturaleţe, lungime, intensitatea culorii şi volumul

 

Extensiile de calitate poartă în principal embleme de atestare şi diferenţiere. La un prim contact fizic se poate recunoaşte un fir de calitate prin simplul fapt că seamănă cu părul natural sănătos: trebuie să fie mătăsos şi să strălucească. Un alt aspect demn de luat în calcule este adezivul. Recomandarea specialiştilor Yucca Center este folosirea unui adeziv non-invaziv. De cele mai multe ori, aplicând adezivul la baza firului de păr, acesta poate subţia rădăcina prin substanţele toxice emanate.

 

our-hair-extensions

 

Din punct de vedere al lungimii, pentru un efect wow se recomandă extensiile în lungime de două ori mai mari decât părul natural. Astfel, părul va căpăta volum, se va putea coafa mult mai uşor, iar ceea ce te poate bucura cel mai tare este că în sfârşit poţi încerca diversele coafuri văzute în tutorialele de hairstyling, cum ar fi cozile împletite dutch braids.

 

Copyright TATIANA HAIR EXTENSIONS

 

Intensitatea culorii este din nou un subiect de discuţie. Cele nonconformiste pot încerca şuviţe în culori contrastante cu cele naturale, însă pentru cele conservatoare există şi varianta vopsirii extensiilor într-o culoare apropiată de cea a părului normal.

 

bad8fa76b0845e62b0d119460ebd00f8

 

Schimbarea culorii părului şi coafatul

 

Extenstiile din păr natural se comportă exact ca… un păr natural, ai ghicit! De aceea, ai liber la creativitate şi poţi alege orice tehnică de colorare doreşti. Specialiştii Yucca Wellness Center recomandă stilizarea podoabei capilare în tehnica balayage, un trend susţinut al verii. Un alt avantaj al extensiilor permanente este că sunt aplicate foarte aproape de scalp, astfel încât chiar dacă prinzi părul în coc de balerină nu se va observa locul de aplicare a extensiei.

 

La mare şi la piscină, poartă o cască de protecţie

 

Soarele este inamicul numărul 1 al extensiilor pentru că usucă firul de păr. Dacă părul natural este protejat prin secreţia de sebum şi uleiuri naturale din rădăcină, în cazul extensiilor, lucrurile stau puţin diferit. De asemenea, clorul poate ataca firul de păr şi îl poate deteriora.

 

Evită să dormi cu părul umed

 

Recomandarea Yucca este să usuci părul înainte de a te culca, pe cât posibil în mod natural sau cu feohnul de la cel puţin 30 cm distanţă şi pe o treptă inferioară. Astfel, vei evita încurcarea lui pe timpul nopţii şi ulterior ruperea.

 
hair_extension

 

Investeşte în produse de întreţinere de calitate

 

Întreţinerea extensiilor este un pas necesar odată ce te-ai hotărât să le incluzi în podoaba ta capilară. Ar putea să te uimească faptul că balsamul de acasă subţiază extensiile. De aceea, este nevoie de vizite la salon pentru a menţine un aspect plăcut. Ingredientele organice din produsele de întreţinere a unor game de top din cadrul Yucca Center îţi garantează durabilitatea investiţiei făcute.

 

homepage-01a

Rapunzel, ştiai că lungimea cea mai mare pentru extensiile de păr este undeva la 67-77 cm? Tot ce trece de această dimensiune va cauza o presiune asupra scalpului. Pentru femeile cu înălţimea de 1,60 m, lungimea optimă pentru extensiile de păr este de 55 cm, iar dacă ai părul mai scurt de 8 cm, nu îţi vei putea aplica extensii.

 

Beneficiază acum de preţul redus la extensii invizibile păr natural + montare de 1499 lei la Yucca Wellness Center, în zona Dorobanţi.

 

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment