Top

Terapii spirituale care te fac să străluceşti

 

Cine a spus că frumuseţea constă numai în eliminarea imperfecţiunilor de pe corp? Frumuseţea înseamnă mult mai mult decât aspectul exterior al trupului. Nu contează cât de perfecte sunt caracteristicile fizice, atât timp cât frumuseţea interioară nu va fi vreodată pe deplin atractivă.

 

„Pentru a putea să întregim conceptul Crede. Iubeşte. Trăieşte, din septembrie vom trata OMUL. Întâi de toate, este necesar să vă cunoaşteţi sufletul pentru a putea să vă judecaţi trupul. Pentru a face acest prim mare pas, vă sfătuim să începeţi cu paşi mărunţi prin evenimentele organizate la centrul nostru pe diverse tematici, care au ca scop să vă conştientizaţi barierele, emoţiile şi fricile. Apoi puteţi încerca terapiile alternative: Reiki, Shiatsu, Terapia Craniosacrala, Theta Healing, Terapia prin rezonanţă SCIO, pentru care avem şi şedinţe demo”, explica Adina Radu Cosma, manager Yucca Wellness Center.
Carturesti.ro

Fără griji, fiţi fericiţi

 

Chiar dacă la început nu aveţi starea interioară armonioasă pe care v-o doriţi, primul pas este autosugestia unui zâmbet, unei stări de fericire, pe care corpul şi mintea le vor învăţa şi le vor reproduce ca pe un obicei. Atunci când vă veţi obişnui să faceţi aceste lucruri, totul va veni de la sine şi se va transforma într-o mantră personală pe care corpul şi-o va reaminti pur şi simplu.

 

„La fel cum aveţi o rutină de înfrumuseţare exterioară, cum ar fi aranjarea părului sau make-up-ul, pe care le faceţi în fiecare zi, ar trebui să aveţi, de asemenea, o rutină sufletească. Fericirea şi zâmbetele vă induc automat o gândire pozitivă care îmbunătăţeşte frumuseţea interioară. Iar această energie pozitivă se poate extinde chiar şi la oamenii din jur”.

 

woman-sun-goddess

 

Faceţi un gest frumos pentru altcineva

 

În fiecare zi, probabil, întâlniţi oameni care au nevoie de ajutor. De multe ori suntem pregătiţi să ignorăm aceste persoane şi să ne concentrăm numai asupra propriilor activităţi. Cu toate acestea, încearcaţi să faceţi o faptă bună şi vă veţi simţi mult mai bine.

 

Oferiţi o ceaşcă de cafea colegului de muncă care arată ameţit atunci când sunteţi în pauză, fără să vi se ceară acest lucru. Donaţi cărţile vechi ale copiilor familiilor cu venituri mici, care trăiesc adesea strict din ajutoarele sociale. Conectaţi-vă cu cei apropiaţi prin timpul de calitate pe care-l petreceţi împreună – sunt încurajate terapiile în cuplu, fie că e vorba de parteneri de viaţă, de mamă-fiică sau de prietene. Acest timp petrecut în doi sporeşte energia interioară prin simpla intenţie de conectare.

 

MeliMeloParis.ro

„În luna septembrie am pregătit numeroase evenimente care să vă ajute să vă înţelegeţi mai bine şi astfel să înţelegeţi şi lumea exterioară. Fie că e vorba de seminarul de vindecare emoţională, despre minciună în relaţia de cuplu, sexualitate sacră, tehnici spirituale de atragere a prosperităţii sau iniţieri în terapii complementare, toate acestea au scopul de a vă regăsi şi de a vă ajuta în relaţionarea în primul rând cu sinele vostru”.

   

 

Atunci când lucraţi cu frumuseţea interioară, veţi fi uimiţi de modul în care cei din jur vor observa acest lucru pe exterior. S-ar putea să credeţi că transformarea apare în urma scăderii în greutate sau schimbării look-ului, dar ceea ce se shimbă, de fapt, este latura spirituală care începe să strălucească.

 

Therapist working with man in medical office

 

Terapiile care redau frumuseţea interioară

 

Reiki reprezintă o tehnică veche de vindecare cu originea în Japonia, redescoperită în 1922 de către doctor Mikao Uşui. Activează mecanismele naturale de vindecare prin canalizarea de energie universală, transmisă prin atingere blândă cu ajutorul palmelor sau prin privire, respiraţie. Practic, terapeutul Reiki este un intermediar între energia universală pe care o accesează şi beneficiarul acestei energii. În cadrul iniţierii în Reiki, veţi fi voi terapeuţii şi veţi putea oferi această terapie atât vouă, cât şi celorlalţi.

 

Shiatsu este o metodă holistică de vindecare ce are la baza echilibrarea energiei vitale acţionând la nivelul meridianelor energetice prin manevre de presopunctura pe anumite puncte de pe întreg corpul. Echilibrează fizic, mental şi emoţional cu efecte de lungă durată şi detoxifiaza organismul menţinând un flux energetic, fizic şi mental echilibrat.

 

Prin yoga puteţi accesa energia universală, credinţa, prezentul şi iubirea. Prin asane ne mărim capacitatea de concentrare, reducem stresul, curăţăm din gândurile obsesive şi devenim mai vigilenţi, toate acestea pentru a ne pregăti de acea stare de interiorizare completă, linişte şi pace.

 

14199336_1247208748636519_6784908603787606022_n

 

Theta Healing o putem descrie precum o călătorie către sine, către interior, către tot ceea ce sunteţi dincolo de blocaje şi convingeri, dincolo de limitările subconştientului sau de rănile emoţionale. Pentru a avea un prezent şi un viitor aşa cum ni-l dorim este nevoie să eliberăm trecutul de convingeri limitative ale subconştientului, de dezechilibre emoţionale şi să redefinim noi elemente ale experienţelor umane.

 

SCIO/QXCI este cel mai frumos şi complex sistem care colectează date din organismul uman prin 50 de canale în acelaşi timp. Informaţiile ajută practicantul de sănătate naturistă să identifice nevoile specifice ale organismului.

 

Pe lângă beneficiile vizibile pe care le are la nivelul corpului, Terapia craniosacrală produce şi o schimbare naturală de auto-acceptare, o capacitate de a iubi semenii, un sentiment de conectare la viaţă şi fericire. Aşa cum există sistem respirator sau nervos, aşa există sistemul cranio-sacral format din sistemul membranos.

 

La Yucca Wellness Center beneficiezi de tratamente corporale şi faciale, întinerire şi detoxifiere, styling şi Yoga, tehnologie hi-tech de remodelare, nutriţie şi programe de dezvoltare personală şi spirituală – tot ce este necesar pentru regăsirea Sinelui. 90% din profitul proiectului Yucca Wellness Center este reinvestit în activităţi sociale şi parte din angajaţii Centrului sunt femei în situaţii de risc, dar experte şi devotate profesiei lor. Yucca Wellness Center este un concept nou, care Crede, Iubeşte, Trăieşte.

 

3

 

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment