Top
oamenii abasorb energia

Ştiinţa confirmă: oamenii absorb energia din jur

Ţi s-a întâmplat vreodată să fii în compania unei persoane şi să simţi o vibraţie negativă, de parcă acea persoană îţi fură energia?

 

“Totul este energie” este una dintre principalele axiome ale ştiinţei, iar fiinţele umane nu sunt străine de transferurile energetice.

 

Un studiu interesant condus de Universitatea din Bielefeld, Germania, arată că plantele pot absorbi energie de la alte plante. Cercetarea a fost realizată pe alge, în special pe Chlamydomonas reinhardtii. S-a descoperit că, pe lângă fotosinteză, algele îşi iau energia şi dintr-o sursă alternativă de energie şi anume, absorbind energie de la alte alge.

 

Olivia Bader-Lee, fizician şi terapeut, a dus mai departe rezulatatele acestei investigaţii şi a ajuns la o concluzie senzaţională. Potrivit Oliviei Bader-Lee, corpurile noastre sunt ca un burete – absorb energia din jur.

 

Acesta este motivul exact pentru care unii oameni se simt incomod când se află într-un grup cu energii şi emoţii amestecate. Corpul uman este foarte similar cu o plantă care suge şi absoarbe energia din jur, necesară pentru a hrăni starea emoţională . Celulele se energizează şi cresc cantitatea de cotizol şi catalizatori, alimentând astfel organismul în funcţie de nevoile emoţionale.


Kurtmann
De aceea un grup de oameni este capabil de a schimba complet starea de spirit a unuia singur către nervozitate, stres, anxietate, tristeţe sau, din contră, către fericire, optimism şi chiar râs în hohote.

 

Bader-Lee adaugă că, în ultimele sute de ani, omul  a pierdut conexiunea cu natura. Schimbul de energie cu natura poate aduce beneficii enorme umanităţii.

 

În definitiv, spiritul este energie, şi ceea ce numim “supranatural” nu e nimic mai mult decât manifestarea a diferite energii în lume. Este un fapt cunoscut de către culturile străvechi de pe fiecare continent, dar ştiinţa a decis să ignore acest lucru şi numai o mică parte dintre oamenii de ştiinţă îndrăznesc să readucă în discuţie aceste aspecte ale vieţii, poate de teama de a fi criticaţi şi respinşi de comunitatea ştiinţifică.

vola.ro

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment