Top

Sexul îți poate prelungi viața cu până la 8 ani

Probabil știi deja ce legume sau fructe să mănânci pentru a fi sănătos și a trăi mai mult, dar știai că și sexul este o parte foarte importantă a sănătății tale și că îți poate prelungi viața cu până la 8 ani? De-a lungul timpului au fost făcute foarte multe studii asupra beneficiilor sexului și de fiecare dată cercetătorii au ajuns la concluzia că nu este doar ceva distractiv ci și ceva foarte sănătos pentru corpul și mintea ta.

 

shutterstock_297070292

 

Yoga, sportul sau dieta nu sunt singurele lucruri care te mențin în formă. Sexul, un subiect rar discutat în contextul sănătății și aspectului fizic, este un factor important în menținerea unei musculaturi tonifiate. Pe lângă asta, s-a dovedit că o viață sexuală activă scade tensiunea, reglează nivelul colesterolului și îmbunătățeste circulația sangvină. Bătăile inimii cresc de la o medie de 70/minut la aproape 150/minut iar riscul unui infarct se reduce cu 50%.

 

SNF21SEXX-620_1854482a

 

Sexul ajută și la pierderea în greutate, ținând cont că în 30 de minute arzi chiar și 300 de calorii. Acesta reglează metabolismul și stimulează producția de fenetilamină, echilibrează apetitul și reduce pofta de mâncare.

 

what-is-tantric-sex

 

Orgasmul este o “pastilă” naturală care îți întărește imunitatea sau te scapă de o răceală. În momentul climaxului sunt eliberate chimicale care echilibrează sistemul imunitar, ajută la vindecarea țesuturilor, îmbunătățesc funcțiile cognitive și ajută chiar și la întărirea oaselor.

 

SexShop.ro

 

cn305h

 

O viață sexuală regulată scade riscul depresiilor, vindecă migrenele, durerile musculare și ajută in reducerea crampelor menstruale. Pe lângă asta, te menține tânără! În timpul sexului crește secreția de colagen așa că pielea este hrănită și va fi mai hidratată si mai strălucitoare.

 

Romantic couple on the bed

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment