Top
sex necunoscut

Semnificatie vise: sex cu un necunoscut

Visele in care au loc scene de sex sunt fie erotice si au o baza fiziologica, fie au legatura cu explorarea unor fatete ascunse ale personalitatii.

 

In prima situatie, ca expresie a dorintelor carnale si senzuale, visul poate semnifica o nevoie nesatisfacuta, un erotism nemanifestat in relatia de cuplu pentru ca, asa cum stim, dupa ani de convietuire, daca nu acordam timp si atentie cultivarii relatiei, se instaleaza rutina. Dar rutina apare doar la nivel comportamental nu si in sfera nevoilor, deci flacara pasiunii trebuie intretinuta. Pentru o relatie cat mai sanatoasa e necesar sa aveti o comunicare foarte buna. Atingerile si mangaierile din vis arata o nevoie clara de erotism si tandrete, o preocupare intensa pentru acest palier al vietii dar mai pot semnifica o nevoie de eficientizare a comunicarii cu partenerul in viata de zi cu zi.
Kurtmann
Unele persoane isi pot exprima in vis dorintele sexuale reprimate. Cand cineva are vise erotice cu necunoscuti nu inseamna ca isi doreste sa schimbe partenerul sau ca ar fi necesar acest lucru. Uneori, visele sunt un raspuns la manifestarea unor forme de excitare din timpul somnului (erectii, orgasme nocturne etc)
In cea de-a doua situatie, visul in care cineva face sex cu necunoscuti poate semnifica nevoia de a explora unele laturi ale personalitatii, dorinta de evolutie personala. Asadar este un vis pozitiv.

 

Sursa: Analizaviselor.ro

 

Analizaviselor.ro ofera o interpretare psihologica a viselor, personalizata pentru fiecare caz in parte. Ceea ce este foarte important este sa identificam emotia pe care o resimtim in vis si pe care o purtam cu noi in momentul trezirii. Aceasta emotie face parte si ea din cheia interpretarii visului.

 

Vise frumoase si semnificante!

bonprixro.eu

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment