Top

Ședință foto adorabilă cu o mămică și cei cinci nou născuți *VIDEO*

O mămică eroină din Australia a adus recent pe lume cvintupli (4 fetițe și un băiețel). Acest eveniment unic a fost imortalizat în cadrul celei mai drăguțe ședințe foto.

 

 

Fotografiile adorabile au devenit extrem de populare, majoritatea fiind interesată de experiența nașterii. Kim Tucci a scris pe pagina de Facebook Surprised by Five despre cât de şocată a fost când a aflat că va aduce pe lume nu unul, nici doi, ci… CINCI bebeluși.

 

 

Pagina a adunat rapid peste 150,000 de followeri și odată ce minunile au venit pe lume, mămica eroină a apelat la fotografa Erin Elizabeth – care a documentat sarcina de la început – pentru o ședință foto adorabilă.

 

 

Kim a mai povestit despre cât de dificil este să menții o sarcină cvintuplă. “50 de degețele plus încă 50 de degețele, 6 inimi care bat deodată. Corpul meu a dus o luptă grea pentru a aduce pe lume 5 bebeluși sănătoși.”

 

 

Proaspăta mămică a avut o decizie grea de luat  în momentul în care doctorii i-au propus să salveze doar doi bebeluși, riscurile fiind prea mari atât pentru ea cât și pentru micuți. “Nimeni nu a crezut că o pot face, dar am făcut-o, le-am demonstrat că pot!”

 

 

 

Familia Tucci s-a mărit considerabil, cei cinci bebeluși alăturându-se surorii lor de 9 ani și celor doi frați de 2, respectiv 4 ani.
În momentul de față, Kim a demarat o campanie de strângere de fonduri, dorind să cumpere o rulotă suficient de mare pentru a plimba toată familia.

Share This: