Top

Scrisoare pentru femeile care încă își caută marea dragoste

Într-o societate care ne cenzurează și nu ne lasă să fim cine suntem cu adevărat, romantismul a devenit o trăsătură a vulnerabilității, a slăbiciunii. Căutăm iubirea cu lista altora în mână, de parcă îi căutăm ingredientele în supermarket și nu trebuie să uităm să bifăm ceva. Ne îngropăm dorințele de frică să nu fim judecați.

 

black-boy-boyfriend-couple-Favim.com-2458528

 

Ai grijă de tine, nu de ce cred alții. Nu-ți fie teamă să ceri loialitate, respect, iubire, adulație înainte de orice altceva. Lasă pe plan secund imaginea și etichetele. Nu te opri niciodată din a căuta fericirea absolută.  Ți se pune că ești prea sensibilă? Nu te opri din a trăi emoțiile cât mai profund. Râzi, plângi, urlă! Încearcă să te lași să experimentezi tot spectrul emoțional. Așa o să simți că ai trăit. Ți se spune că duci prea departe pasiunea pentru anumite lucruri? Nu da pasiunea pe detașare. Ești dispusă să lupți pentru fericire și asta este admirabil. Ți se spune că visezi prea mult? Nu renunța niciodată la asta. Dezamăgirea este o parte naturală a vieții. Ți se spune că mereu cauți lucruri complicate, noi? Caută în continuare. Viața e plină de surprize și aventuri. Niciodată nu știi ce vei găsi și ce vei învăța.

 

pinky-love

 

Dragostea trebuie să fie măreață, pasională, îți dă un scop, te inspiră și are puterea să te schimbe de fiecare dată. Nu te mulțumi cu mai puțin. Caută-ți cel mai pun prieten, acel “te iubesc chiar și atunci când te urăsc”. Caută emoții care opresc timpul în loc. Caută dimineți odihnite și îmbrățișări lungi în tăcere.

 

În ziua de azi, să crezi cu adevărat în iubire este o victorie.

 

#eroinaletters

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment