Top

Rucsacul – accesoriul must have al toamnei

Vacanţa e pe sfârşite iar căutarea rucsacului care te va scoate din anonimat la şcoală, pe stradă sau în autobuz a început. Cu motive etnice, fluturi sau ciucuri, din piele sau material textil, există cu siguranţă un rucsac pe sufletul fiecărei eroine. Unde mai pui că se pot comanda online!

 

Rucsac din material textil, motive etno
Pret: 114,99 RON

Rucsac multicolor, practic, din material textil, pentru fetite, incapator si cu motive etno. Rucsacul are un singur compartiment, cu un buzunar interior si se inchide cu snur. Il poti pune in spate cu ajutorul celor doua barete reglabile sau il poti tine in mana, de maner.

 

 

Rucsac clasic, bej
Pret: 129,99 RON

Rucsac bej, clasic, de dimensiune medie. Rucsacul are pe interior trei buzunare, iar pe exterior un buzunare mare, pe fata, care se inchid cu fermoar. Rucsacul se inchide cu fermoar si are doua barete reglabile, detasabile, pentru a-l putea purta in spate, dar si un maner mic daca vrei sa-l tii in mana. Culoarea iti permite sa-l asortozi la orice tinuta.

 

Rucsac clasic, negru
Pret: 144,99 RON

 

Rucsac negru, clasic, de dimensiune medie, practic, util. Rucsacul are pe interior trei buzunare, iar pe exterior trei buzunare mari care se inchid cu fermoar. Rucsacul se inchide cu snur si o clapeta cu capsa. Are doua barete reglabile pentru a-l putea purta in spate, dar si un maner daca vrei sa-l tii in mana.

 

Rucsac mic, maro, model etno
Pret: 129,99 RON

Rucsac clasic, mic, maro, practic. Rucsacul are pe interior trei buzunare si se inchid cu fermoar. Are doua barete reglabile pentru a-l putea purta in spate, dar si un maner mic daca vrei sa-l tii in mana. Ca design, pe partea din fata, are un model etno, multicolor.

Rucsac bleumarin cu design etno
Pret: 134,99 RON

Rucsac elegant, de forma dreprunghiulara, bleumaren, cu design etno. Rucsacul are pe interior trei buzunare, unul cu fermoar si doua mai mici. Se inchide cu fermoar si are doua barete reglabile, detasabile daca vrei sa-l porti in spate, dar si un maner mic daca vrei sa-l tii in mana. Se inchide si cu o clapeta cu capse. Ca design, pe partea din fata are un model etno si doi ciucuri.

Rucsac multicolor din material textil
Pret: 84,99 RON

Rucsac multicolor, din material textil, cu imprimeu rural si 2 buzunare exteriore care se inchid cu catarama. Rucsacul are doua bretele reglabile pe spate, dar si maner daca vreti sa-l tineti in mana.

 

Rucsac gri, practic
Pret: 129,99 RON

Rucsac gri, practic, cu un singur compartiment. Rucsacul are doua barete reglabile pe spate, un maner pentru a putea fi tinut si in mana, pe fata are un buzunar cu capsa in partea de jos si un buzunar cu fermoar in partea de sus. Este foarte practic si util, iar culoarea nu este pretentioasa.

 

Rucsac cu imprimeu floral
Pret: 119,99 RON

Rucsac taupe, cu barete reglabile, incapator si prevazut cu un buzunar frontal si cu imprimeu floral. Poate fi purat si ca geanta

 

Rucsac colorat, din material textil
Pret: 134,99 RON

Rucsac colorat, din material textil, cu imprimeu multicolor, buzunare exterioare si compartimentari interioare. este must-have in acest sezon.

 

Rucsac cu fluturi
Pret: 139,99 RON

Rucsac colorat, din material textil, cu imprimeu cu fluturi, buzunare exterioare si compartimentari interioare. este must-have in acest sezon.

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment