Top

Ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie?

Cea mai frumoasă parte în plănuirea unei nunţi este cu siguranţă alegerea rochiei. Există atât de multe opţiuni în ziua de azi încât alegerea a devenit pe cât de emoţionantă, pe atât de grea. Rochia de mireasă trebuie să te reprezinte, să fie în ton cu personalitatea ta şi să te ajute să te simţi confortabil. Pe lângă “regulile” acestea, te-ai gândit vreodată să-ţi alegi rochia în funcţie de zodie?

 

1. Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Femeile Berbec vor să fie în centrul atenţiei şi pe bună dreptate, doar este cea mai importantă zi din viaţă. Rochia ar trebui să lase invitaţii fără cuvinte şi să te facă să te simţi cea mai puternică femeie.

 


Kurtmann

2. Taur (20 Aprilie  – 20 Mai)

 

Femeia Taur va fura întotdeauna inima celor din jur. O rochie sirenă îţi va scoate în evidenţă partea senzuală dar şi cea romantică.

 

 

 

Avon

 

 

3.Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)

 

Nimeni nu poate tempera o femeie Gemeni, nici măcar o rochie de mireasă. Alege ceva lejer şi fluid, în care te poţi mişca în voie, dar în acelaşi timp să păstrezi toate privirile pe tine.

 


Avon

4. Rac (21 Iunie – 22 Iulie)

Pentru femeia Rac contează mai mult semnificaţia evenimentului decât detalii cum ar fi rochia. Alegerea ar trebui să fie una simplă, cu un croi curat şi elegant.

 

 

 

5. Leu (23 Iulie – 22 August)

Femeia Leu va avea cu siguranţă o intrare memorabilă, orice ar purta. Acestea fiind spuse, cel mai potrivit ar fi un ansamblu din două piese, elegant dar ieşit din comun.

 

 

 

6. Fecioară (23 August – 22 Septembrie)

Chiar şi în ziua nunţii, femeia Fecioară va păstra un aer de mister. Nu vei şti ce ascunde şi ce gândeşte dar îi vei admira eleganţa şi senzualitatea într-o rochie cu spatele gol.

 


MeliMeloParis.ro
Avon

7. Balanţă (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Femeia Balanţă este echilibrată şi seducătoare, iar rochia de mireasă ar trebui să transmită aceleaşi lucruri. Simplitatea şi eleganţa sunt criteriile principale în alegerea rochiei de mireasă pentru o Balanţă.

 

 

 

8. Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Femeia Scorpion va fi o apariţie de neuitat într-o rochie de mireasă… roşie. Putere, senzualitate şi charismă sunt 3 elemente definitorii ale miresei Taur.

 

 

 

9. Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Spontaneitatea şi creativitatea sunt calităţile care scot o mireasă Săgetător din mulţime. Probabil rochia va fi un gri pastel şi se va încadra perfect în aranjamentele rustice ale petrecerii.

 

 

 

10. Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Femeia Capricorn este directă, ceea ce înseamnă că o nuntă tradiţională şi o rochie pe măsură vor fi alegerea sigură. Dar nu te gândi că va fi banal! Capricornul o va transforma într-o noapte de neuitat!

 


inpuff.ro

11. Vărsător (21 Januarie – 18 Februarie)

Femeia Vărsător este mereu pregătită să se distreze, este rebelă, non-conformistă, nu se încadrează niciodată în tipare. Personalitatea ei va fi cu siguranţă centrul atenţiei iar rochia, evident, pe măsură.

 

 

12. Peşti (19 Februarie – 20 Martie)

 

Femeia Peşti va avea probabil o nuntă pe plajă sau pe o pajişte, aşa că rochia va fi una fluidă, lejeră şi simplă. Personalitatea jucăuşă va fi, oricum, atracţia evenimentului.

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment