Top

“Pe drumul schimbarii” scrisa de #UnAnonim, noul “The Secret”?

Auzim în fiecare zi “nu poți”, “nu ești destul de bună”, “nu o să reușești niciodată”. Printre atâtea descurajări apare cartea “Pe drumul schimbării” scrisă, culmea, de UN ANONIM! Motivul pentru care spune el că a ales să-și țină identitatea secretă este:

Îmi doresc să-mi pot continua proiectele ce sunt în derulare și să scriu în același timp , fără niciun fel de presiune. După ce voi încheia proiectele curente, într-un viitor apropiat, îmi voi face publică identitatea. Însă momentan prefer să rămân doar #UnAnonim


Mi-a picat această carte în mână printr-o conjunctură aproape mistică. Vă spun sincer că am plâns, am râs și am picat pe gânduri.
Da, este o carte ce îți dă un refresh total, mai ales dacă ești într-o perioadă mai proastă a vieții tale. Afli cât de jos poți să cazi, pentru ca la final să descoperi că te poți ridica pe cât de sus ești capabil să visezi.


“Pe drumul schimbării” este noul “The Secret”?

Nu degeaba se spune că “Pe drumul schimbării” este noul “The Secret”. Această carte schimbă vieți la propriu, pentru că, în primul rând, dă speranță și încredere. După fiecare furtună, va reapărea, negreșit, SOARELE.
Am remarcat ca e o adevărată isterie creată în online de această carte. Iată câteva comentarii ale celor ce au citit deja cartea:


Sper că v-am facut curioși și sper că o să o citiți, mai ales dacă sunteți într-o perioadă zbuciumată în iubire, profesie sau familie. Ceea ce vă doriți este la 10.000 de pași distanță, dar dacă faceți primul pas, miracole se vor întâmpla.
De fapt cartea ne învață să gândim pozitiv și să atragem tot ce ce ne dorim în viață. Atunci când vrem ceva cu adevărat, Universul lucrează pentru îndeplinirea dorinței noastre și, cumva, se crează conjucturi favorabile ca noi să reușim.


FRAGMENT DIN CARTE

1.1

Încet, încet își deschise ochii, însă doar pe jumătate.

Simțea dureri îngrozitoare în tot corpul și nu își aducea aminte deloc cum de a ajuns să fie întinsă pe jos și nici unde se afla.

Ultima amintire ce o avea era poza trimisă de Radu, în care îi arătase cum a reușit să facă dintr-o simplă omletă, o adevărată operă de artă pe pereții bucătăriei.

După care și-a deschis geanta și…

Dintr-o dată nările i se lărgiseră și simți că nu mai are aer!

Își aminti respirația îmbibată în alcool, mâinile puternice ce îi acopereau gură și-i rupeau bluza ei albastră preferată, barba aspră și dură ce îi provoca durere în timp ce încerca să o… Doamne Dumnezeule!

Acum înțelegea toată durerea din corpul ei, toată usturimea de jos.

Mintea încerca să cuprindă toată întâmplarea, dar era mult prea mult pentru ea momentan, așa că, tot ce a putut face a fost să scoată un oftat lung și să-și piardă iar cunoștința.


Ce m-a dezamăgit la această carte: pare scrisă pe fugă, publicată în grabă și e presărată cu greșeli. Dar am ales sa privesc mesajul în ansamblul lui. În plus, sunt tare curioasă cine este acest ANONIM care a scris-o și care îi este povestea. Omul are atât de multă încredere în creația lui, încât a introdus următoarea clauză pe site-ul de prezentare al cărții:

Dacă după ce citești această carte, după ce afli despre experiențele Andreei, după ce faci cunoștiință cu Adriana și cu sfaturile sale minunate din ambele cărți, simți că ți-ai pierdut timpul de pomană și cărțile nu au adus nici o valoare în viața ta, atunci îți voi oferi banii înapoi 100%! Îmi trimiți un email, pe adresa admin@unanonim.ro iar eu în cel mai scurt timp, îți voi rambursa banii.

Sincer sunt convins că nu vei folosi această opțiune și că te vei îndrăgosti de carte, însă dacă singurul lucru care te oprește să comanzi este frica de a nu arunca banii pe ceva ce nu se merită, cu această opțiune îți ofer siguranță și preiau eu tot riscul.


Una peste alta, credeți- mă, merită fiecare leu și mai mult de atât! Dacă sunteți interesați, eu am comandat-o de aici: https://www.unanonim.ro/

Share This:

Eroina
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.