Top
muzo

Muzo, dispozitivul care iti protejeaza secretele

Vrei să te retragi din zgomotul şi agitaţia vieţii cotidiene, dar nu ai timp să te ridici de la birou? Uneori, tot ce-ţi doreşti e un moment de linişte.

 

Muzo este un dispozitiv acustic inovator anti-vibraţional. Şi pe cât de complicat sună, pe atât de simplă e funcţionalitatea lui. Apeşi un buton şi… shhh.  O bulă magică de linişte se crează în jurul dispozitivului.

 

 

Cun funcţionează? Muzo foloseşte o tehnologie anti-vibraţională pentru suprafeţe plane. Practic, împiedică obiectele să vibreze, minimizând zgomotele deranjante. Totodată, poate crea sunete ambientale realiste ce imită natura, ploaia, focul. Poţi astfel să te bucuri fie de o linişte aurzitoare, fie să te relaxezi lângă un râu imaginar.

 

 

 

Muzo funcţionează în trei moduri diferite: serenity, sleep şi secret.

 

Modul Serenity

Muzo te ajută să scapi de mediul gălăgios şi să te refugiezi într-o zonă personală de confort. Doar o apăsare uşoară de buton şi te vei putea bucura de magia sistemului anti-vibraţional.

 

Modul Sleep

Ce e mai rău decât un coşmar? Insomnia, cu siguranţă! Muzo nu numai că îţi asigură liniştea de care ai nevoie, ci oferă şi un fel de terapie acustică în timpul somnului. Doar setezi alarma şi tipul de zgomot de funal şi te vei cufunda rapid în cel mai profund somn.
evomag.ro

 

Modul Secret

Imaginează-ţi că eşti într-un restaurant sau un loc public de orice fel şi poţi vorbi nestingherit orice cu persoana care te însoţeşte. Muzo are o opţiune de mascare a sunetelor, protejând informaţiile sensibile pe care le împărtăşeşeti prietenului tău. Cu aplicaţia de mobil, poţi ajusta raza de protecţie.
watchshop.ro
Device-ul a fost deja finanţat pe Kickstarter, urmează să intre în producţie cât de curând.

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment