Top

Motivul pentru care cele mai fericite cupluri nu vorbesc despre relaţia lor pe Facebook

Trăim vremuri în care, pentru anumiţi oameni, un status pe Facebook are mai multă greutate decât ce se întâmplă în lumea reală. Evaluăm oamenii bazându-ne pe fotografii de pe Facebook sau Instagram, check-in-uri şi share-uri. Problema este că, în majoritatea cazurilor, greşim. Regula numărul 1: aparenţele înşeală!

Care sunt motivele pentru care cei mai fericiţi oameni îşi petrec foarte puţin timp pe reţelele de socializare?

 

1. Un cuplu este cu adevărat fericit atunci când îşi petrece viaţa în moment şi nu pentru părerea altora.

 

rsz_couple_by_lake

 

Dacă totul merge ca pe roate în viaţa cuiva şi în relaţia pe care o are, nu are niciun rost să-şi piardă timpul postând statusuri despre asta, pentru a dovedi altora că totul este perfect. Nu vorbim despre o absenţă totală din lumea virtuală, ci despre un echilibru care ar trebui să prioritizeze viaţa personală.
Carturesti.ro

2. Un cuplu care îşi etalează problemele online, va afla mai târziu că nu are nimic de câştigat din asta.

1

 

Cea mai proastă metodă de a-ţi rezolva probleme personale este să le faci publice. Să te laşi bombardată de părerea tuturor, oameni care nu întotdeauna îţi vor binele sau care nu ştiu decât ce le oferi tu într-un simplu status. Şi nu uita că partenerul tău poate fi deranjat de asta, nu toţi sunt de acord cu o invadare a intimităţii.

 

 

3. Fericirea vine din momentele mici pe care le trăieşti alături de cel pe care îl iubeşti.

 

2

 

 

Nu eşti obligată să arăţi cuiva că eşti fericită. Fericirea o găseşti în intimitate, în momentele în care sunteţi doar voi doi. Pentru oamenii care înţeleg asta, postarea pe reţelele de socializare nu are nicio greutate.

 

4. Nu trebuie să dovedeşti nimic, nimănui şi nu ai nevoie de validare.

 

5

 

 

Un cuplu fericit nu simte nevoia de aprobare, de validarea celorlalţi. Oamenilor cu adevărat fericiţi nu le pasă de “in a relationship” sau de alte dovezi virtuale. Atât.
astratex.ro

Nu uita să trăieşti în moment, nu uita că nu ai nevoie de aprobarea nimănui pentru a fi fericită şi nu te compara niciodată cu alţii.

melkior.ro

Share This: