Top

Mila Kunis, despre cum s-a îndrăgostit de Ashton Kutcher şi prima lor noapte de dragoste

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Mila Kunis a depănat amintiri în ultimul ei interviu, de la prima zi în care l-a cunoscut pe soţul ei, Ashton Kutcher, până la detalii picante, cum ar fi prima lor noapte de dragoste. Pe lângă faptul că au crescut împreună pe platourile serialului That 70’s Show, Mila povesteşte că în acea perioadă nu au existat niciun fel de sentimente romantice între cei doi. Dar 10 ani mai târziu, când s-au întâlnit la un eveniment, lucrurile s-au schimbat.

 

56888_s

 

 

Văd un bărbat înalt, de la spate. Apoi se întoarce şi a fost exact ca într-un film, muzica a început să cânte, să se audă viori... cred că pentru prima oară am fost lăsată fără suflare. Arăta atât de bine!

 

 

Chiar dacă acela a fost momentul în care Ashton i-a tăiat respiraţia Milei, relaţia lor a început mai târziu, cand a invitat-o la o petrecere de casă nou pentru a-i face cunoştinţă cu un amic.

 

Pe scurt, nu am mai plecat până dimineaţă. Am stat cu Ashton ore în şir şi nu m-a mai lăsat să plec. A fost o noapte incredibilă, nu m-am mai simţit niciodată aşa.

 

1

 

 

După 10 ani de prietenie, cei doi au decis să ia lucrurile uşor şi iniţial au ales să nu existe angajamente prea stricte.

 

rs_634x845-140908190146-634.Ashton-Kutcher-Mila-Kunis-Twitter.ms.090814

 

 

Am făcut un pact, am dat mâna şi pur şi simplu ne-am simţit bine. 3 luni mai târziu, nu mai era doar distracţie.

 

Restul e istorie! Acum, cuplul care a jurat să nu ajungă la ceva stabil sau căsătorie, sunt părinţii unei fetiţe de 18 luni şi au o familie fericită.

 

 

article-0-1A01BE3900000578-803_634x798 mila-kunisashton-kutcher-mila-kunis__oPt

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment