Top
luna neagra

Luna Neagră aduce o schimbare majoră în energie

Vineri, 30 septembrie, două evenimente cosmice vor avea loc: o rară Lună Neagră şi o schimbare în energie. Ce înseamnă asta pentru tine?

 

Pe 30 Septembrie, cerul va avea o lună nouă. Este a doua lună nouă din Septembrie. De fapt, acest eveniment este similar cu Luna Albastră, dar în loc să avem două luni pline în aceeaşi lună calendaristică, avem două luni noi într-un interval de 30 de zile.

 

Luna Neagră şi Luna Albastră sunt evenimente celeste care se întâmplă o dată la 32 de luni, iar energia venită din Luna Neagră este o energie ce ţine de protecţie şi de curaj.

 

De ce această lună nouă din 30 Septembrie este diferită? În primul rând pentru că se numeşte Luna Neagră şi este oportunitatea perfectă de a ne asculta instinctele naturale şi de a face loc unor noi începuturi. O a doua diferenţă faţă de celelalte luni noi, este că această Luna Neagră acţionează că un catalizator şi toate energiile simţite în mod obişnuit (impulsuri, intuiţie etc.) vor fi amplificate de zece ori. Nu vei putea vedea luna asta, dar sigur îi vei simţi forţa.

 

Cum funcţionează Luna Neagră? Începând de azi şi până pe la mijlocul săptămânii viitoare, se vor crea oportunităţi benefice, asta dacă vei decide să profiţi de ele! La început, poate părea înfricoşător, un salt în necunoscut, dar rezultatul va fi unul pe placul sufletului, atingerea păcii şi înţelegerea fricilor, de unde izvorăsc, cum se transformă, acceptarea lor. Momentul acesta nu reprezintă doar o trezire a simţurilor şi a spiritului aventurier, dar şi deschiderea unor oportunităţi de viitor.

 

Unii dintre voi vor experimenta o creştere a creativităţii, inspiraţia îşi va face simţită prezenţa, accentuată de observarea schimbărilor din jur, care pot fi folosite în avantajul tău. Fie că ai sau nu o fire de artist, dacă ţi-ai găsit cuvintele foarte greu în ultima vreme, dacă nu ai reuşit să te exprimi aşa cum îţi doreai, acum este momentul în care claritatea şi înţelegerea sunt de partea ta, iar ideile şi direcţiile noi vor curge.

 

Acum este momentul să te debarasezi de lucrurile de care nu ai putut scăpa până în prezent, să dizolvi greutăţile, şi dacă aşteptai un impuls din partea Universului, acum el te va ajuta să rupi rutina şi să mergi mai departe. Luna Neagră se defineşte prin începuturi noi.

Bonprix
Dacă te simţi copleşită şi nesigură în luarea deciziilor, poţi regla acest lucru prin ajustarea în gândire. Dacă în mod obişnuit ai o abordare constantă şi un anumit mod de a face lucrurile, ei bine, Luna Neagră va schimbă stagnarea în ceva vivid şi sănătos. Lasă confuzia pe care o experimentezi să treacă, pentru că este timpul să preiei controlul şi să te pregăteşti pentru noi experienţe.

 

Energiile Lunii Negre vor zgudui realitatea noastră, dar nu uita că schimbarea este bună! Cea mai potrivită abordare este să fi ca o maree, şi să urmezi fluxul. O să te bucuri că ai făcut asta!

Bonprix

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment