Top
kama sutra

Kama Sutra, pe intelesul cuplurilor casatorite

’Kama Sutra pentru cei căsătoriţi’ este o încercare genială de a ilustra latura amuzantă a căsniciei şi de a ne reaminti că viaţa în cuplu este cea mai frumoasă experienţă pe care o poţi avea. Printre ilustraţiile haioase de mai jos, vei găsi foarte multe pe care vei dori să le trimiţi jumătăţii tale pentru a vă amuza împreună.

 

În care dintre desene vă recunoaşteţi?

 

Poziţia ’dă-te mai încolo’

Instrucțiuni: femeia încearcă în mod intenționat să adune praful de sub canapeaua pe care soțul ei este așezat, arătându-i astfel că și el ar avea nevoie de o curățare.

 

Poziţia ’spălător de vase’

 

Cea mai bună alegere pentru dumneavoastră și partenerul dumneavoastră dacă vă place să alternaţi poziţiile. Instrucțiuni: bărbatul preia inițiativa și încearcă să spele vasele. Chiar în acest moment, femeia trebuie să se apropie de el şi să-i spună că face totul greșit.

 

Poziţia ’aer curat’

 

 

Această poziție este foarte mult legată de schimbarea standardelor de comportament, și, ca atare, se aplică cuplurilor care sunt împreună de o lungă perioadă de timp. Bărbatul trage un vânt în prezența soției sale și nici măcar nu-şi cere scuze. Noi nu recomandăm această poziție pentru tinerii căsătoriţi neexperimentaţi.
answear.ro

Poziţia ’analiză comparativă’

 

Instrucțiuni: atunci când sunteți la cină cu un alt cuplu căsătorit, încercați să vă țineți de mână şi să-i priviţi cu superioritate în timp ce se ceartă pentru te miri ce subiect.

 

Poziţia ’2+1′

 

O variantă elegantă pentru cuplurile cu copii. Instrucțiuni: te afli în mijlocul unui joc erotic cu soțul tău și  sunteţi brusc întrerupţi de către copil. Micuţul vine ţipând şi alergând în dormitorul vostru pe motiv că a auzit nişte zgomote înfricoşătoare.

 

Poziţia ’a treia roată’

 

 

Aceasta pozitie funcționează cel mai bine în cazul în care bărbatul a luat câteva kilograme în plus şi este complexat de felul în care arată. Instrucțiuni: femeia nu cere ajutorul soţului ei pentru a muta mobila, ci angajează în schimb un tinerel bine făcut pentru această operaţiune. Tipul “fierbinte” îşi dă cămaşa jos, femeia se holbează la pătrăţelele lui, iar soţul se simte în tot acest timp ca un hipopotam bătrân şi rănit.
answear.ro

Poziţia ’shopping’

 

Instrucțiuni: femeia insistă asupra faptului că bărbatul are nevoie de niște haine noi, deoarece blugii sunt vechi au aproape o sută de ani. Bărbatul opune rezistenţă în timp ce soția lui îl împinge prin mall.

 

Poziţia ’am scăpat la mustaţă’

 

Instrucțiuni: bărbatul își închide laptopul cât mai repede posibil și încearcă să zâmbească natural atunci când soția sa intră pe neașteptate în cameră.

 

Poziţia ’copilul este la bunici’

 

Instrucțiuni: lăsați copilul la bunici și petreceţi timp de calitate împreună. Bărbatul și femeia mănâncă ceva bun, beau câteva pahare de vin şi se bagă în pat… Pentru un somn ohihnitor, fireşte.

 

Poziţia ’dulci momente de linişte’

 

Instrucțiuni: femeia îi spune bărbatului că e în regulă să se ducă cu prietenii la meci. Imediat ce acesta iese pe uşă, sare imediat în cada plină cu spumă, unde bea un pahar cu vin roşu şi se bucură de momente rare şi nepreţuite de singurătate.

answear.ro

Share This: