Top

Incendiu la metrou! Stațiile Victoriei și Aviatorilor au fost închise

Astăzi, între stațiile de metrou Victoriei și Aviatorilor a izbucnit un incendiu din cauza cablurilor care izolează șina de metrou.

Fumul a fost detectat la ora 9:50 de conductorul unui tren care mergea spre Victoriei și s-a întors la Aviatorilor.

 

Stația de metrou Victoriei a fost evacuată și nu au fost anunțate cazuri de persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Călătorii au fost evacuați fără probleme, cu ajutorul oamenilor de la pază, după ce au văzut fumul.


[eltd_blockquote text=”În această dimineață, la ora 10:03, prin apel 112, a fost semnalat fum în tunelul de metrou dintre stațiile Piața Victoriei și Aviatorilor. Apelul a fost făcut de către conductorul unei garnituri de metrou care se deplasa pe direcția Piața Victoriei – Aviatorilor. Având în vedere că fumul se manifesta între cele două stații de metrou, au fost constituite dispozitive de recunoaștere și intervenție, în ambele stații, astfel: la Piața Victoriei intervin trei echipaje de prim-ajutor, o unitate de terapie intensivă mobilă, o autospecială de descarcerare grea și trei autospeciale cu apă și spumă, iar dinspre Aviatorilor, trei echipaje de prim-ajutor și trei autospeciale cu apă și spumă. Incendiul a avut loc la 150 de metri de stația Victoriei, sensul spre Aviatorilor, unde au ars doi metri liniar de izolator de la șina de metrou. Nu există persoane rănite, iar călătorii care se aflau în cele două stații au fost evacuate, precum și cei care se aflau în garniturile de tren. Incendiul a fost lichidat și în acest moment se intervine pentru restabilirea condițiilor normale de trafic.” title_tag=”h2″ width=””]

 

 

Metrorex a transmis că circulația a fost reluată între stațiile de metrou Pipera și Piața Victoriei 1, pe firul 1. De asemenea, stația de metrou Piața Victoriei 2 a fost redeschisă.

 

[eltd_blockquote text=”La acest moment s-a reluat circulaţia între Pipera şi Piaţa Victoriei 1 pe firul 1, s-a redeschis staţia Piaţa Victoriei 2. Se lucrează la schimbarea izolatorului şi în circa 30 de minute se va relua circulaţia şi pe această porţiune, cu restricţie de viteză. Cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat.” title_tag=”h2″ width=””]

Share This: