Top

Improspătează-ţi tenul cu cele mai eficiente tratamente faciale de vară

Vara este o perioadă dificilă pentru ten din cauza transpiraţiei, excesului de sebum şi a razelor de soare. De aceea, trebuie să acordăm o atenţie sporită îngrijirii fetei, cu ajutorul unor tratamente eficiente.

Măştile au fost folosite ca tratamente speciale încă din timpuri străvechi, când nu se cunoşteau foarte multe detalii despre îngrijirea fetei. Astăzi, acestea au devenit necesare pentru împrospătarea şi îngrijirea tenului, de aceea la Yucca Welness Center se găseşte o gamă variată de tratamente naturale pentru fiecare tip de ten, speciale pentru sezonul cald.

 

 

Tratamentele Casmara  pentru hrănirea şi revitalizarea tenului

Fie că vorbim de curăţarea tenului, de revitalizare sau anti-aging, tratamentele faciale Casmara sunt create special pentru fiecare dintre aceste trei etape esenţiale.

„Tratamenetele Casmara sunt de mai multe tipuri, însă au un aspect comun – toate sunt create din ingredinente naturale. Dacă se doreşte un tratament puternic anti-aging, noi oferim tratamentul Casmara Ocean Miracle, care hrăneşte tenul, îl tonificaşi îi oferă fermitate. De asemenea, un tratament puternic antioxidant, care curăţă tenul şi îl pregăteşte pentru zilele toride de vară este tratamentul Casmara Goji Delight sau tratamentul Casmara  Skin Sensation cu masca de aur, un cocktail de vitamine şi minerale care revigoreazasi revitalizează tenul”, explica specialiştii Yucca Wellness Center.

Aceste tratamente sunt benefice pentru hrănirea şi revitalizarea fetei, însă, un aspect la fel de important pentru ten este şi peeling-ul, mai ales în sezonul cald. Realizarea unui peeling înainte de a merge la plajă este esenţial pentru un bronz uniform,Măştile speciale se pot efectua la un interval de două săptămâni.

Puteţi alege una dintre măştile cu extracte din alge, masca plastifianta Casmara Algae Peel off, cu extract de alge şi substanţe naturale din ovăz, lavanda, goji şi alte elemente, masca Casmara Algae Peel off gold mask pe bază de extract de alge cu particule de aur de 24 karate sau masca Casmara Algae Peel off bi-phase soya mask, care conţine, pe lângă extractul de alge, soia şi afine cu efect decongestiv, reparator şi nutritiv.

Preţurile tratamentelor Casmara variază între 65 şi 400 lei.

 

 

 

 

Tratamentele faciale Phyt`s pentru energizarea şi echilibrarea tenului

Pentru tenul sensibil este eficient tratamentul Phyt`s Capyl, anticuperoic, de calmare a pielii iritate, care oferă o hidratare intensă tenului. Însă, dacă tenul este gras, se recomandă tratamentul Phyt`s Anti-comendos, care curăţă tenul în profunzime şi echilibrează sebumul.

Dacă aveţi un ten vizibil îmbătrânit, puteţi opta pentru tratamentul Phyt`s Energie Vitale sau pentru Phyt`s Multi-vita, pentru reîntinerirea, estomparea ridurilor şi creşterea imunităţii tenului.

Dacă nu aveţi o problemă anume la nivelul tenului, dar doriţi ca acesta să aibă un aspect luminos, tratamentul Phyt`s Equilibre este special creat pentru echilibrarea şi stimularea tenului, care devine purificat şi luminos.

Preţurile tratamentelor Phyt’s variază între 170 şi 300 lei.

 

 

 

 

Tratamentele faciale Bruno Vassari – efect regenerator şi reconfortant

Indiferent de ce parte a corpului vorbim, cel mai important este să ne simţim bine în pielea noastră, dar pentru acest lucru, trebuie să acordăm atenţie deosebită tenului nostru.

Tratamentele faciale Bruno Vassari oferă experienţe plăcute la nivelul tenului, indiferent de alegere. Tratamentul Bruno Vassari Skin Confort este perfect pentru curăţarea, regenerarea, calmarea şi protejarea tenului sensibil, în timp ce tratamentul Bruno Vassari Pure Solution este special pentru tenul gras, pentru purificarea şi matefierea acestuia, iar tratamentul Bruno Vassari Combination Skin Line oferă o îngrijire deosebită indiferent de tipul de ten.

„Clientele noastre sunt foarte încântate de tratamentele Bruno Vassari, mai ales de tratamentul vinoterapie pentru tenul matur, Bruno Vassari Experience Botox, cu efect anti-aging, regenerant şi tonifiant, dar şi de faptul caişi pot uniformiza tenul iritat şi depigmentat cu ajutorul tratamentului Bruno Vassari Whitening Line”, completează specialiştii Yucca Wellness Center.

Preţurile tratamentelor Bruno Vassari variază între 200 şi 250 lei.

 

 

 

Yucca Wellness Center se bazează pe o tehnologie de ultima generaţie şi are ca principali aliaţi, personalul specializat şi o gamă de aparate, eficiente pentru estetică facială. Yucca Wellness Center este un concept nou, care şi-a creat tratamentele în funcţie de proprietăţile plantei Yucca. Aflat în centrul Bucureştiului, Yucca Wellness Center oferă servicii complete, necesare pentru obţinerea frumuseţii, sănătăţii şi echilibrului interior. Aşa cum Yucca are nevoie de timp pentru a înflori, aşa şi tu ai nevoie de răbdare pentru a te redescoperi.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul nostru www.yuccacenter.ro, dar şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/yucca.wellness sau la telefon 0744 651 661.

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment