Top

Imagini rare cu Angelina Jolie

Doamna Jolie-Pitt a împlinit 41 de ani frumoși la începutul acestei luni. Ce prilej mai bun de a împărtăși cu tine o colecție de instantanee surprinse la una dintre primele ei ședințe foto?

 

angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-21

 

Deși Angelina avea doar 15 ani pe atunci, agentul fotografului Harry Langdon i-a spus acestuia că ea împlinise deja 18. Harry povestește într-un interviu pentru Bored Panda despre acea experiență:

„În mod normal, înainte de a merge la ședințe foto cu clienți noi, încerc să aflu câte ceva despre ei. Reprezentantul meu din acea perioadă a omis să- mi spună vârsta ei adevărată, crezând că dacă aș sti, aș deveni inhibat lucrând cu ea. Așa că m-am purtat cu ea ca și când avea 18 ani, iar elementul cheie a fost să îi câștig încrederea. Dacă un fotograf întrece acea limită nescrisă, subiectul camerei sale ajunge să fie cel inhibat. Angelina a lucrat direct cu obiectivul. Fără restricții. Eu doar mi-am păstrat calmul și i-am oferit scena pe care să evolueze. Nu am spus mai mult de un întoarce-te la dreapta, sau întoarce-te la stânga. Conversația nu era necesară.”

Îi doresc la mulți ani Angelinei, dar parcă nu au trecut nici 10 de la pozele de mai jos…

 

angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-26 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-20 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-17 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-15 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-13 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-12 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-11 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-10 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-9 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-6 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-5 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-4 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-3 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-2 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-1 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-29 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-28 angelina-jolie-young-15-years-old-harry-langdon-27

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment