Top

Anunţ important! Iei BAC-ul, mergi la UNTOLD gratis. Cu o condiţie!

Toti absolventii de liceu care vor lua nota 10 la BAC vor primi abonamente gratuite la UNTOLD (4 – 7 august, Cluj-Napoca)

 

Iar cei care promovează examenul cu orice altă notă vor avea parte de reduceri serioase, și anume 300 de lei plus taxe în loc de 450 de lei plus taxe (preț final abonament). Tudor Chirilă s-a alăturat campaniei și susține performanța în educație.

 

 

“Bacu’ l-am luat ușor, am copiat la mate și la sport…
Acum, serios vorbind, mi se pare foarte bună inițiativa Untold care le oferă abonamente gratuite la festival celor care iau 10 la bac și fac reduceri tuturor elevilor care iau bacul, indiferent de notă. Hai, baftă și spor la învățat!” a scris Tudor Chirilă alături de mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

 

Adrian Chereji, director de Marketing și Comunicare Untold a declarat: “Bac de 10 este o campanie de care suntem foarte mândri. Vrem să susținem performanța în educație și în tot acest timp ne-am preocupat să le putem oferi tinerilor variante cât mai creative de a-și procura biletul la cel mai bun festival din Europa. Cu atât mai mult e interesant, cu cât dacă ești un tânăr motivat, nu ai nevoie de bani ca să vii la festival ci doar să te pui cu burta pe carte”.

 

00127353_large

 

 

Campania BAC de 10 este deja la a doua ediţie după succesul de anul trecut, când 81 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou. Alți peste 4.500 de tineri au primit reducere de 100 de lei la abonament. 

 

untold-1 

 

Bianca Cucoș este unul dintre absolvenții de 10 care a primit cadou din partea Untold acces gratuit la cele patru zile la festival: “Oricât de greu ar părea, eu am luptat și am atins ceea ce mi-am dorit, nota maximă. Nu e imposibil să faci performanța de a avea media 10 la bacalaureat. Trebuie doar să știi să îți stabilești prioritățile și să te pregătești din timp. Nu poți obține rezultate bune fără muncă, însă munca îți va fi răsplătită de UNTOLD, unde te vei putea relaxa și distra la maxim, eliminând stresul acumulat.”

 

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie pot să se preînregistreze incepând cu data de 9 iunie și până pe data de 8 iulie, pe www.untold.com la secțiunea „Bac de 10″ unde pot obține mai multe informații despre promoție.

 

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

 

untold-festival-Medium

 

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

 

Share This: