Top
plaja vara destinatii exotice mare

Idei de vacanta. Cele mai frumoase 8 plaje ale lumii

Dacă vara asta vrei să experimentezi ceva inedit, nu clasicul sejur în Mamaia sau Vama Veche, îţi propun să visezi, alături de mine, la o plaja exotică. Am ales pentru tine opt locuri ireale, împrăştiate pe tot globul, fiecare cu o frumuseţe aparte!

 

8. Insula Fraser, Queensland, Australia

 

Insula Fraser se întinde pe 120 de kilometri, de-a lungul coastei sudice a statului Queensland, Australia. 120 de kilometri de plaje de nisip alb si ape de cristal. Dacă te plictiseşti de stat la soare, pe insulă te poţi aventura în păduri tropicale, de mangrove sau de eucalipt!

 

 

 

7. Plaja Grace Bay, Insulele Turks şi Caicos

 

Plaja Grace Bay este pe Insula Providenciales, care face parte din Insulele Turks şi Caicos. Pentru că în apa de un albastru electric găseşti recife de corali şi o sumedenie de specii acvatice, este destinaţia perfectă pentru relaxare pe cel mai fin nisip alb, după o zi de snorkeling sau scufundări.

 

6. Plaja Manuel Antonio, Costa Rica

 

Plaja Manuel Antonio, localizată pe coasta pacifică a Costa Ricăi, oferă o locaţie  pe cât de populară, pe atât de intimă, într-un un background de pădure tropicală. La câţiva paşi de Parcul Naţional Manuel Antonio poţi alege între activităţi distractive, restaurante cu bucătărie locală şi magazine ticsite cu cele mai cool suvenire!

 

 

 

5. Golful Horseshoe Bay, Insulele Bermude

 

Aceasta este cea mai cunoscută plajă din Insulele Bermude. Golful este înconjurat de formaţiuni naturale de piatră, iar priveliştea este formidabilă!

 

 

4. Playa de Ses Illetes in Formentera, Spania

 

Formentera este cea mai mică insulă din Baleare. Aici găseşti Playa de ses Illetes, care e la 30 de minute distanţă cu feribotul de faimoasa Ibiza. Un cadru unic, căci vorbim despre o fâşie de nisip, care este „flancată” de iahturi pe care distracţia pare că nu se opreşte niciodată!

 

 

 

3. Plaja Barnes Bay, Anguilla

 

Plaja Barnes Bay se află în Anguilla, un teritoriu britanic din Caraibe. Datorită nisipului alb, incredibil de fin şi a apelor liniştite, dezvoltatorii imobiliari de lux au luat cu asalt această destinaţie incredibilă, aşa că dacă vrei să o vizitezi, grăbeşte-te! În curând zona va fi deveni privată în totalitate.

 

 

 

2. Plaja El Papagayo, Lanzarote, Insulele Canare

 

Localizată într-un mic golf, plaja este “ascunsă” în rezervaţia naturală Los Ajaches din Insulele Canare. Pentru că zona este împrejmuită de dealuri vulcanice şi îţi oferă relaxare de lux, snorkeling şi bronzul perfect, vei  pleca cu selfie-uri spectaculoase!

 

 

1. Plaja Maho, Insula St. John

 

Plaja Maho de pe Insula St. John este epitomul extazului tropical. Printre palmieri impunători, cu nisipul cel mai alb sub picioare şi la malul celei mai albastre ape, te asigur că aici te vei deconecta de la realitate…

 

 

 

Tu în care dintre aceste locaţii ai vrea să stai la soare, dacă ai putea să zbori într-acolo ca o super-eroină? Dacă ştii alte destinaţii de vară spectaculoase, împărtăşeşte-le cu noi pe Instagram, Twitter sau Facebook.

 

#eroinatravel

 

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment