Top
ice tea

Ice Tea delicios făcut acasă – secrete şi reţete. VIDEO

Afară e prea cald şi mă simt super deshidratată. Am nevoie de ceva care să mă răcorească, dar care să aibă și gust. Așa că m-am gândit să fac un ceai rece (Ice Tea) din fructe proaspete.
 Nu e mare diferență între a face un ceai fierbinte și unul rece. Și deși toți medicii recomandă să bem călduț, atunci când e caniculă, crede-mă, am încercat! Nu funcționează, sau cel puțin nu pentru organismul meu. Am nevoie de ceva răcoritor. Așa că hai să vedem împreună cum facem un ice tea delicios acasă!
ice tea
Secretul pentru a obține o băutură aromată este să folosești de două ori cantitatea de plante sau fructe pe care ai folosi-o la un ceai fierbinte. Dacă la ceaiul cald puneai un plic, la cel rece trebuie să folosești două. Dacă folosești fructe uscate, la fel, pune o cantitate dublă.
ice tea
Pui apa la fiert, aștepți să clocotească, arunci aromele (nu uita, la dublu), acoperi vasul pentru cinci minute și lași plantele sau fructele să își împrăștie tot gustul, apoi strecori toată băutura și adaugi o cană mare cu gheaţă. Te vei răcori instantaneu și vei simți gustul delicios al ceaiului rece.
Iată şi 3 reţete delicioase de ice tea, de la The Domestic Geek:

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment