Top
harry potter

Harry Potter a inspirat o nuntă magică cu vrăjitori, poțiuni și incantații!

Se zvoneşte că în lume există mai mulţi fani Harry Potter decât microbişti… Nu ştiu cât de adevărată e afirmaţia asta, dar sunt sigură că puţini pot spune că sunt fani mai înfocaţi ai cunoscutei heptalogii decât Cassie şi Lewis Byrom.

 

Cuplul a decis să-şi sărbătorească ziua nunţii organizând o petrecere magică, pentru care au “cutreierat” prin magazine, târguri şi pagini de Ebay vreun an de zile! Toţi cei 130 de invitaţi au primit o câte o baghetă personalizată, iar buchetul miresei a fost făcut din paginile cărţilor.

 


BestKids.ro

 

Inelele au fost gravate cu mesajul “Always” – un omagiu adus lui Severus Snape, şi aduse pe o copie a celei de-a şasea cărţi din serie. Cassie şi Lewis s-au implicat 100% în planificarea şi organizarea nunţii, astfel încât pe afişele de la Ministerul Magiei sunt printate chiar feţele lor!

 

 

 

Cuplul s-a asigurat de faptul că fiecare detaliu respectă universul Harry Potter, iar rezultatul a fost demn de oameni cu puteri magice. Pantofii, bijuteriile, accesoriile…


evomag.ro

 

 

Lenjeria şi manichiura au fost alese respectând tematica.

 

 

 

Chiar şi mirele a purtat accesorii Harry Potter.

 

harry-potter-themed-wedding-cassie-lewis-byrom-20

 

Hotelul Midland din Manchester a fost transformat pentru o zi în Castelul Hogwarts. Mesele au fost decorate cât mai autentic, fiecare obiect fiind atent amplasat pentru efecte… magice!

 

 

 


Bijuterii La Rosa
Tortul a fost incredibil!

 

 

 

Nimic nu le-a scăpat, totul a fost gândit până la cel mai mic detaliu.

 

 

Carturesti.ro

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment