Top

Gest emoționant pentru o fetiță adoptată *VIDEO*

Sălile de judecată nu sunt locuri foarte distractive, mai ales pentru un copil. Dar pentru Danielle Koning au devenit cel mai frumos loc din lume. Într-un proces pentru adopția fetiței în vârstă de 4 ani, sala a fost plină de personaje Disney!

 

disney-princesses-courtroom-child-adoption-danielle-koning-11

 

Micuța norocoasă locuiește cu părinții adoptivi din 2014 și în această săptămână a avut loc ultima audiere pentru stabilirea custodiei.

 

disney-princesses-courtroom-child-adoption-danielle-koning-9

 

Pentru a-i face ziua cât mai specială, asistenta socială care s-a ocupat de caz a venit cu ideea de a îmbrăca toată sala în personaje din desene animate. Până și judecătoarea a luat parte!

 

disney-princesses-courtroom-child-adoption-danielle-koning-10disney-princesses-courtroom-child-adoption-danielle-koning-6 disney-princesses-courtroom-child-adoption-danielle-koning-1 disney-princesses-courtroom-child-adoption-danielle-koning-4 disney-princesses-courtroom-child-adoption-danielle-koning-8 disney-princesses-courtroom-child-adoption-danielle-koning-7

 

Evident, este o zi foarte specială. Acest proces este o celebrare pentru un copil care acum are o familie. Și demonstrează tuturor cât de iubitori și implicați sunt asistenții sociali.


Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment