Top

“EU știu cel mai bine să fiu eu.”

CRBL a ieșit la plimbare cu longboard-ul pe faleza din Benicassim și ne prezintă single-ul și videoclipul “Eu”, o piesă în colaborare cu tânără artistă Isaia-laitmotivul verii ce stă să vină.

“EU știu cel mai bine să fiu eu. Vara lui 2016 este la modă acest motto”, declară CRBL

 

 

af95549d86968fb60b20d36da351a97b

 

“Proiectul împreună cu CRBL a început printr-un telefon, în care mi s-a zis ‘Isaia, a sosit momentul’. Ne știm de mulți ani, în trecut am făcut parte din trupa lui de dansatori, și nu am ezitat să începem această frumoasă colaborare, el este unul dintre puținii oameni din viața mea care mă inspiră, care mă face să am încredere în mine și implicit în ceea ce fac. ‘EU’ este o piesă fresh, de vară, catchy, care sperăm să ajungă rapid pe buzele oamenilor”, spune Isaia.

 

O poveste summerish, motivațională, energică, single-ul “Eu” este compus de către echipa DICE MUSIC, iar videoclipul este regizat de către BLACK FILM și a fost filmat în BENICASSIM – Spania și în Mamaia, România. Din clip nu lipsesc cadre cu stilul de viață marca CRBL: kendama, longboard, kait, bike și noua pasiune pentru golf.

 

 

EU-1024x576

 

Ajuns la o maturatitate muzicală, de peste 20 de ani de scenă, CRBL revine în atenția publicului cu o nouă piesă în stilul carasteristic, cu o poveste urbană, despre toate clipele în care uităm de lucrurile grele și trăim clipa. Mai mult, artistul care compune rime bine legate ne pregătește numeroase surprize mari pentru lunile rămase din anul 2016.
Isaia a absolvit Liceul de Artă din Galați, Secția Canto și Pian, iar apoi a urmat facultatea de teatru. Ulterior, Isaia s-a orientat către activitatea de MC și a colaborat cu numeroase cluburi din București și din țară.

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment