Top
energia

Energia lui 7 octombrie 2016

Vineri, 7 octombrie 2016 vine cu o energie puternică deoarece Mercur iese din perioada de umbră şi din zodia Fecioarei, după două luni şi jumătate şi intră în sfârşit în Balanţă, un semn de aer, intelectual. Azi este despre uşurare.
Luna e şi ea pe final de Săgetător dar se pregăteşte să îşi înceapă tranzitul prin Capricorn, ceea ce ne va face să resimţim destul de intens energia zilei de azi, mai cu seamă spre seară şi pe parcursul nopţii. Fii deschis, încearcă să apreciezi miracolul vieţii, chiar dacă nu eşti unde visai, sunt o mulţime de alte lucruri în jurul tău care contează şi aduc bucurie.
Cel.ro

Nu “trebuie” să faci nimic, nu există o singură opţiune, un singur drum corect. Mercur ne va ajuta să descoperim soluţii de tipul win-win. Lumea are nevoie de o schimbare iar comunicarea din inimă este cheia care deschide orice uşă.
Ultimele două zile se poate să se fi resimţit destul de confuz în sfera relaţiilor prin neînţelegeri sau cuvinte alese prost, pentru că Mercur era foarte copleşit în Fecioară, de atâta timp. Azi e ca o gură de aer proaspăt pentru Mercur, deşi emoţional se poate să nu înţelegi chiar tot ce simţi. Lasă-te dus de val, păşeşte pe covorul roşu pe care ziua de 7 octombrie îl aşterne la picioarele tale.

 

Diseară vei dori să iei decizii şi să priveşti pe termen lung. Ia-o încet, analizează din toate unghiurile, discută cu alţi oameni, dar mai ales cu partenerul. Mercur în Balanţă vrea să comunice, să se destăinuie, să fie diplomat, să facă înţelegeri. Nu vrea să ruineze pe nimeni, ci să aducă pace şi pozitivitate în jur. Cu Saturn în Săgetător, speranţa este un aspect foarte important

 

Cartea de tarot a zilei este Marea Preoteasă

 

energia

Conectează-te la intuiţie, fii empatic, încearcă să priveşti situaţiile şi prin ochii celorlaţi şi găseşte o cale de mijloc. Îndreaptă-te cu fiecare pas pe care îl faci într-o zonă tot mai pozitivă.
Sfatul zilei: Nu rămâne blocat pe un singur drum. Doar aşa vei ajunge la destinaţie.

missgrey.ro

Share This: