Top
energia

Energia lui 5 octombrie 2016

Miercuri, 5 octombrie 2016 avem parte de energie extremă. Pentru că Marte e fix în cuadratură cu Jupiter, iar Luna va intra în Săgetător. Multă intensitate care apare de unde nici nu te aştepţi, cu scopul precis de a te ghida spre scopul acestei vieţi. Marte se ocupă cu identitatea, este în Capricorn, e exaltat, vrea să ajungă în vârful muntelui, caută trasee de termen lung. Şi mai e şi Jupiter în Balanţă care este orientat către parteneriate, alianţe, care ne ghidează către ritm şi pace.

 

Cuadratura Marte- Jupiter ne îndeamnă să analizăm TOATE opţiunile. În special pentru că Luna este expansivă în Săgetător, ziua de azi este despre a privi în faţă, spre orizont, spre viitor. Încearcă să vizualizezi cât mai în ansamblu lucrurile. Cuadratura Marte- Jupiter te poate face foarte egocentrist, ostentetiv, exagerat de încrezător însă vei constata că nu le poţi rezolva chiar pe toate, că ai şi tu o limită.

 

Nu e o zi în care să iei o decizie majoră, care să-ţi schimbe viaţa pentru totdeauna, imediat. Astăzi ne pot fi dezvăluite situaţii care ne pot schimba viaţa, dar sunt multe de revizuit până să se concretizeze.

 

Luna din Săgetător ne va ademeni într-o gândire exagerat de pozitivă, deci nu face nimic nebunesc azi! Fii flexibil în gândire şi analizează atent parteneriatele care îţi pot fi benefice pe termen lung.

 

Cartea de tarot a zilei: Valetul de pentagramă

 

PageOfPentacles

 

Ca să manifestăm lucuri măreţe, vom primi o veste şi va trebui să o înţelegem. Valetul este mesagerul şi ne mai atrage atenţia asupra unui aspect: poate ai înţeles ce îţi doreşti cu adevărat, dar totul este într-un stadiu foarte fraged, copilăresc de-a dreptul. Nu ai încă viziunea de adult. Dar Universul te sfătuieşte să foloseşti tinereţea şi entuziasmul acestei zile, dar mai important încearcă să priveşti totul ca un proces de fermentare.

 

Sfatul zilei: Lasă miracolul vieţii să te cuprindă şi încearcă să faci ce e cel mai bine pentru tine pe termen lung.

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment