Top

Energia lui 4 octombrie 2016

Marți, 4 octombrie 2016, Luna își termină treaba din Scorpion, face un trigon de toată frumusețea cu Chyron și tot azi Soarele face sextil cu Saturn. Asta înseamnă că de astăzi încep rezolvările, construim, ne punem planurile în aplicare. Luna în Scorpion ne împinge să terminăm cu instrospectia, să ne decidem pe ce drum o apucăm. E mult de cântărit, sunt decizii importante care încă așteaptă să fie luate iar cu Soarele în sextil cu Saturn și Marte în Capricorn putem avea impresia că Universul ia deciziile respective pentru noi. Poate că sună nebunește, dar cu Neptun în Pești pare că totul e în mâna destinului zilele acestea.

Mergi în orice direcție începe să ți se arate, în orice zonă lucrurile încep să se miște, dar nu uita să ții cont de intuiție şi mai ales de faptele reale. Mercur e pe final de Fecioară, se pregătește să iasă din umbră spre finalul săptămânii și astfel mai avem câteva detalii de pus la punct, câteva aspecte de definitivat. Ar trebui să folosim această perioadă în avantajul nostru.

 

 

 

evomag.ro

 

 

Luna va fi în sextil cu Mercur astăzi iar asta ne va ajuta să ne dăm seama încotro ne îndreptăm, ni se vor clarifica acele decizii importante despre care tot vorbesc de câteva zile încoace și pe care le simți, cu siguranță, presând pe umerii tăi. Ieri ne-am concentrat doar pe lucrurile de bază, azi vom avea o experiență mult mai complexă, mai multe elemente de pus la punct, aspecte mai complexe. Și chiar dacă ieri ți se părea că trebuie să te grăbești să rezolvi orice te presează, astăzi realizezi că e timpul să devii realist, să privești spre scopuri mai mari, să analizezi parteneriatele. Va fi o zi minunată pentru a-ți vizualiza viitorul, planurile. Fii atent la ce va funcționa pentru tine și ce nu. Poate fi și frustrant dacă nu ești împăcat cu situațiile din jurul tău.

 

 

Cartea de tarot a zilei este

chariot

Carul de război întors

 Mesajul ei este că nu o putem lua încă din loc, mai avem de împachetat, de făcut bagaje, de finalizat diverse lucruri. Când realizezi cât de multe mai ai de făcut, parcă te bucuri că nu ai ieșit încă pe ușă lăsând atâtea treburi neterminate.

 

 

StarShinerS

 

 

 Sfatul zilei: Ai grijă să ajungi la baza exact a ceea ce îți dorești înainte de marea “călătorie”

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment