Top
energia

Energia lui 29 septembrie 2016

Atmosfera se calmează în sfârșit. Luna a ieșit din careu, părăsește Fecioara, îl va depăși și pe Mercur iar energia de astăzi ne ajută să rezolvăm lucruri, fără să ne simțim copleșiți. Vom fluiera în timp ce muncim, ne ocupăm în sfârșit de detalii, poate vom face curățenie, vom încheia task-uri banale. Nu este o zi în care să ne apucăm de lucruri noi, ci este recomandat să finalizăm obiectivele de luna trecută. Până mâine, când ieșim din faza întunecată a Lunii și ne așteaptă o Lună Nouă de toată frumusețea.

 

Poate apărea și sentimentul de frustrare, de ezitare, pentru că poate nu ești fix în punctul în care ți-ai dori să fii acum. Dar trebuie să înțelegi că e nevoie de pași mici și de muncă susținută pentru a ajunge unde îți dorești. Nu trebuie să intrăm în panică pentru că asta ne poate încețoșa gândirea. Energia zilei de azi ne ajută să ne mișcăm, să mișcăm lucrurile în jurul nostru, fără să inițiem vreun proiect măreț. Nu azi.

 

Astăzi avem nevoie de minte limpede, de gândire pozitivă și trebuie doar să ne lăsăm duși de val. Nu vom mai resimți presiunea de ieri și, cu pași mici, vom rezolva mai multe lucruri decât ne imaginăm.

 

Să ne luăm la revedere de la nebunia lui septembrie și să pregătim pentru energia nouă în care vom intra de mâine.
AmaFashion
Cartea de tarot a zilei este 9 de cupă.

 

energia

 

9 de cupă ne vorbește despre energie pozitivă, despre vești bune. Să găsim fericirea în tot ceea ce ne înconjoară, să rămânem într-o vibrație ridicată, să fim optimiști în ceea ce privește viitorul, să încheiem această lună cu bucurie în suflet, să mulțumim pentru obstacolele depășite și experiențele acumulate.

 

Sfatul meu: Găsește cea mai bună stare de spirit de care ești capabil, și ține-te bine de ea pe tot parcursul zilei!
Nemira

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment