Top
17 octombrie

Energia lui 17 octombrie 2016

Luni, 17 octombrie 2016 vine cu o veste bună: Luna a ajuns în Taur, unde e exaltată.

 

Venus e la ultimul grad al Scorpionului, al 29-lea şi cel mai întunecat. Suntem pe muchie, pe muchia emoţiilor. La o răscruce a sentimentelor şi a relaţiilor. O zi decisivă în ceea ce priveşte proiectele, banii, dar, în ciuda aparenţelor, ne simţim în siguranţă. Luna din Taur are grijă de asta.

 

Mâine, Venus va intra în Săgetător şi ne va aduce o viziune diferită asupra relaţiilor, un drum nou şi o nouă direcţie, însă, până acolo, avem în faţă o zi destul de iritantă din punct de vedere al parteneriatelor, al sistemelor de valori. Trebuie să o scoatem cumva la capăt, cu calm, cu tact şi diplomaţie, indiferent cât de greu poate părea.

 

Cu Marte şi Pluto care vor face o conjuncţie zilele următoare, cu Nodul Sud şi Neptun, cu Venus la marginea Scorpionului…  Universul parcă strigă MANIPULARE! Trebuie să fim vigilenţi şi să observăm cu atenţie comportamentul oamenilor din jur şi să încercăm să descifrăm motivele din spatele comportamentului lor. Intenţiile oamenilor sunt oarecum ascunse azi şi trebuie să ne bazăm pe intuiţie şi pe analiza faptelor concrete.
lensa.ro
Cartea de tarot a zilei este Cartea Lumii întoarsă

 

17 octombrie

 

Această carte ne poate transmite că lumea noastră e cu susul în jos, ca dorinţele nu ni se materializează aşa cum ne-am dori, dar sunt alte direcţii care ni se pot arăta. Ziua de astăzi este despre a realiza că rearanjăm lumea astfel încât să devină cea pe care ne-o dorim şi că rearanjăm lucrurile astfel încât să creăm o realitate mai spectaculoasă. În acelaşi timp, ni se aduce în atenţie tot ceea ce nu funcţionează aşa cum ar trebui şi trebuie să confruntăm asta cu inima deschisă.

 

Sfatul zilei: Dacă simţi că ceva este greşit, atunci cu siguranţă trebuie eliminat din Universul tău!

miniprix.ro

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment