Top
14 octombrie

Energia lui 14 octombrie 2016

14Vineri, 14 octombrie 2016 ne aduce o energie extremă pentru că ne pregătim de Lună Plină. Luna va intra spre finalul zilei în Berbec, semn de Foc, ce se opune energiei Balanţei în care le găsim pe Marte şi Jupiter. În această opoziţie energestică mai e şi Uranus din Berbec implicat, care se opune Soarelui din Balanţă.

 

Universul se chinuie din răsputeri să ne facă să găsim frumuseţe, pace şi linişte, dar, în acelaşi timp, ne învaţă să luptăm pentru ceea ce e corect, pentru ceea ce ni se cuvine, căutând de fapt perfecţiunea. Dar Berbecului puţin îi pasă de perfecţiune, vrea doar să obţină ce îşi doreşte şi cu Uranus în Berbec cred că asta ne chinuie pe toţi: să înţelegem ce ne dorim de fapt, deşi poate fi dificil. Putem vorbi despre conflicte, cu Marte în Capricorn care e în cuadratură cu Mercur iar o dată cu Luna Plină, spunem tot ce avem pe suflet, chiar dacă tonul pe care o facem este unul dur. E cumva un rău necesar pe care trebuie să îl facem. Sentimente profunde, autentice ies la suprafaţă pe măsură ce Mercur se apropie de Pluto.

 

Energia în care ne aflăm este una marţiană, copleşitoare, masculină chiar egocentristă, dar lecţia este de a aduce frumuseţe în viaţa noastră fără a răni oamenii din jur, fără să-i facem să se simtă lăsaţi pe dinafară. Uranus în Berbec ne învaţă lecţia curajului, a puterii, forţându-ne să găsim noi căi, să ne reinventăm, să schimbăm felul în care se manifestă ego-ul de obicei. Iar Pluto din Capricorn ne dă lecţii dure de viaţă care ne vor lovi extrem de brutal.

 

Jupiter în Balanţă ne învaţă că avem nevoie de relaţii, de linişte dar e ceva în interiorul nostru care spune “Mă voi conecta doar cu ceea ce îmi doresc cu adevărat. Dacă nu îmi reflectă dorinţele în totalitate, nu îmi doresc să mai facă parte din viaţa mea”. Energia Berbecului îţi dă curajul să faci ce ai de făcut şi să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, să-ţi aliniezi viaţa cu dorinţele. Din nefericire, s-ar putea să primim cu toţii nişte lecţii puternice cu privire la ego.
edituratrei.ro
Cartea de tarot a zilei este Hierofantul întors

 

14 octombrie

Mesajul acestei cărţi este la fel ciudat precum Luna Plină care ne aşteaptă. E nevoie de metode neconvenţionale pentru a ajunge pe “tărâmul promis”. Măcar astăzi, să ieşim din mentalitatea tradiţională şi să ne urmăm vocea interioară, chiar dacă ne duce în zone nu tocmai ortodoxe.

 

Sfatul zilei: Nu mai încerca să fugi de schimbare. Primeşte cu inima deschisă curajul oferit de Univers şi modelează-ţi viaţa după chipul şi asemănarea ta!

badabum.ro

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment