Top
13 octombrie

Energia lui 13 octombrie 2016. Ne aşteaptă confruntări explozive!

13 Joi, 13 octombrie 2016 ne aduce energie extremă, pentru că astăzi Mercur intră în cuadratură cu Marte. Marte e în exaltare în Capricorn, Pluto ajunge la 15 grade, exact la jumătatea Capricornului şi pur şi simplu nu putem sta deoparte de la nimic.  Luna e în Peşti şi în continuare ne-am dori să nu mişcăm un deget, mai ales că este prinsă între Neptun şi Chyron, de unde ni se va trage o stare de “jeleu” – parcă o forţă trage de noi în toate direcţiile, dar fără să ne deformeze prea tare.

 

Cu Soarele, Mercur şi Jupiter în Balanţă, tot ce ne dorim e să ne relaxăm şi să ne bucurăm în linişte de viaţă. Dar astăzi Mercur face o cuadratură cu Marte şi de unde nici nu te aştepti apare… confruntarea. O să-ţi confrunţi dorinţele, sentimentele, aşteptările, dar te vei confrunta şi cu ce trebuie să spui. O bună parte din energia de azi e  canalizată către comunicare, dar acea comunicare dificilă. Poate e vorba de o veste dură sau de ceva ce trebuie adus în discuţie cu forţa. De asemenea, este recomandat să fii atent la ton, la formulare, fără să devii prea nervos sau supărat. Practic, astăzi oamenii vor da drumul la gură, se vor elibera de toate frustrările pe care le-au acumulat în ultima perioadă. Energia Balanţei este despre a aştepta până în ultimul moment, până se umple paharul, şi la fel şi cea a Peştilor. Când amesteci toate acestea cu Soarele şi cu Luna şi adaugi cuadratura dintre Marte şi Mercur, explozia e garantată.
melkior.ro
Soarele începe să intre în opoziţie cu Uranus şi ne aduce o doză mare de imprevizibil, tot felul de răsturnări de situaţie. Cred că putem simţi cu toţii că Universul e în starea de “nu am idee încotro mă îndrept”. Lucrurile sunt pe cale să ia o întorsătură ciudăţică dar, în acelaşi timp, suntem entuziasmaţi de ceea ce ne aşteptă.

 

Cartea de tarot a zilei este Regele de Spadă

 

13 octombrie

Regele de Spadă este încrezător, stăpân pe sine, ştie exact ce să ceară, şi la fel şi noi astăzi. Suntem încrezători când trebuie să verbalizăm ce ne derajează, ce simţim cu adevărat, ce credem că este corect, ce credem că este de făcut. Şi toate acestea ies la suprafaţă azi.

 

Sfatul zilei: Procesează, cântăreşte, admiră frumuseţea drumului, dar rămâi echilibrat între realitate şi reverie şi nu fii prea aspru cu tine. Fă puţin streching azi, te va ajuta nespus!
missgrey.ro

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment