Top
12 octombrie

Energia lui 12 octombrie 2016. Află cum să depăşeşti blocajele

12 octombrie 2016 e o zi de miercuri destul de intensă ca şi energie, asta pentru că Luna intră în semnul schimbător al Peştilor,  unde lucrurile sunt destul de haotice, iar Soarele este în Balanţă. Mercur în Balanţă începe să intre în cuadratură cu Marte din Capricorn şi nu e cel mai fericit aspect planetar.  Marte din Capricorn te îndeamnă să continui să urci muntele, să continui să lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti dar Mercur în Balanţă vrea să se mai gândească, să mai cântărească puţin lucrurile. Şi intră în scenă şi Luna din Peşti care spune “sunt cam blocată, nu pot gândi”.

 

Ziua de 12 octombrie ne aduce o stare de nesiguranţă, iar cuadratura dintre Mercur şi Marte va aduce în prim plan frustrarea că lucrurile nu se mişcă în direcţia pe care o visăm. Lecţia de azi este relaxarea, eliberarea. Ai încredere că lucurile se mişcă indeferent dacă te agiţi sau nu. Bazează-te pe logică, observă ce se întâmplă în jurul tău şi la finalul zilei vei conştientiza că lucrurile nu sunt atât de rele pe cât crezi. E doar mintea ta, care o intră în panică atunci când nu are control deplin.
MeliMeloParis.ro
Cartea de tarot a zilei e 3 de toiag întors

 

12 octombrie

Nu-ţi pierde viziunea pozitivă, nu lăsa ceea ce ai construit în ultimul timp să se prăbuşească. Fericirea ta poate izvorî numai dintr-o atitudine pozitivă, însă există riscul să o pierdem undeva pe parcursul acestei zile de miercuri, 12 octombrie. Nu poţi controla tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, dar acesta este şi farmecul.

 

Sfatul zilei: Nu te pierde în fantezii, pacea o vei găsi doar în sufletul tău!

Kurtmann

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment