Top
11 octombrie

Energia lui 11 octombrie 2016

Marţi, 11 octombrie 2016, vine o energie nu foarte agitată, dar constructivă. Vom confrunta situaţiile presante, pentru că energia relaţiilor e foarte intensă. Avem Mercur,  Jupiter şi Soarele în Balanţă – semn al relaţiilor, al găsirii pozitivităţii şi al fericirii şi Luna în Vărsător care conectează oamenii, dorinţele lor, prieteniile. Numai că astăzi Luna face cuadratură cu Venus din Scorpion, ceea ce înseamnă că am putea avea ceva divergenţe emoţionale în ceea ce priveşte persoanele din jur.

 

Azi descoperi unde îţi sunt limitele cu oamenii, unde eşti şi unde nu eşti fericit, unde eşti dispus să laşi de la tine şi unde nu încape niciun compromis. Nu e vorba de vreo atitudine extremă de tipul “nu pot să mai continui cu acestă situaţie” ci, mai degrabă, de claritate în sfera relaţiilor, în sfârşit vedem imaginea de ansamblu. Luna în cuadratură cu Venus ne duce în zona în care conştientizăm că trebuie să trasăm limite în relaţii, să negociem, dar să nu ne trădăm principiile.
Kurtmann
Nu va fi o  zi foarte “nebună” dar, cu siguranţă, ne aşteaptă o călătorie palpitantă. Pasiunea va ieşi la suprafaţă, arătându-ne în acelaşi timp unde nu există pic de pasiune. Unii oameni se pot simţi din punct de vedere emoţional destul de instabili, chiar inutili într-o oarecare măsură, iar alţii vor fi în extrema cealaltă, excelând în domeniile care îi pasionează cu adevărat.

 

O zi de marţi ciudăţică, pentru că, deşi ne dorim să legăm conexiuni cu oamenii, să înfiripăm relaţii, avem de trasat nişte linii clare. Tot azi ne vom da seama încotro ni se îndreaptă proiectele, dacă ne simţim satisfăcuţi emoţional şi ce e de corectat.
AmaFashion
Cartea de tarot a zilei e 6 de Pentagramă

 

11 octombrie

E o carte a echilibrului, a carităţii. E o perioadă în care îi putem ajuta pe ceilalţi, în care putem fi acolo pentru cei care au nevoie. Dar, în egală măsură, dacă cineva se ofere să te ajute, acceptă fără să pui prea multe întrebări.

 

Sfatul zilei: Dacă te simţi “bogat”, nu din punct de vedere financiar, ci spiritual, priveşte în jur şi investeşte în cei nevoiaşi surplusul de optimism şi energie de care dispui. Ţi se va întoarce înzecit!
libris.ro

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment