Top
energia

Energia lui 10 octombrie 2016

Luni, 10 octombrie 2016 ne întâmpină cu energie pozitivă, relaxată. Luna este foarte bine aspectată azi, se află în Vărsător, în trigon cu Mercur şi Jupiter din Balanţă, semn de Aer. Asta înseamnă că vom avea parte de o zi plină de emoţii şi pozitivitate, ne vom privi viitorul în ochi şi vom observa ceea ce ne înconjoară într-o manieră foarte optimistă.

 

Are loc o deconectare de la vechile obiceiuri, de la vechile locuri în care nu am fost neapărat liniştiţi, iar în felul acesta ne conectăm în sfârşit cu fericirea. Este o zi cu o energie foarte puternică în zona relaţiilor, a cuplurilor. Va urma o perioadă în care ne vom conecta cu oameni de calitate, în care vom începe proiecte noi. Mercur e în conjuncţie cu Jupiter pentru următoarele 24-48 de ore şi ne face să ne apropiem de oameni ce ne seamănă, cu care rezonăm, să ne îndreptăm spre viitorul pe care ni-l dorim, spre o viaţă mai armonioasă şi plină de iubire.
Kurtmann
Venus începe să intre în trigon cu Chyron, deci relaţiile ar putea trece prin procese puternice de vindecare a trecutului şi vom învăţa să ne urmăm pasiunile, să ne canalizăm pe ceea ce ne dorim cu adevărat în viaţă, să ne vizualizăm viitorul.

 

Această perioadă e ca o uşă larg deschisă către viitor, o oportunitate unică. Iar azi e o zi  emoţionantă tocmai pentru că realizăm cât de multe posibilităţi avem, că putem merge în orice direcţie şi putem ajunge orice ne dorim. E timpul să luăm  lucrurile în mâini şi să le facem să se întâmple.

 

Sigur, azi s-ar putea să nu avem chef de prea multă acţiune, vrem să ne relaxăm, să stăm la taclale, să ne lungim cu un prieten la telefon, ceea ce nu e deloc greşit, din contră, e chiar important. Dar cel mai important, la finalul zilei, e să realizezi că ai foarte multe oportunităţi şi trebuie să treci la treabă, să te conectezi la ceea ce îţi doreşti şi să te deconectezi de la ce nu îţi mai aduce fericire.

 

Cartea de tarot a zilei este Marea Preoteasă

 

energia

Este despre a-ţi urma intuiţia şi să ai încredere că te va ghida către locuri minunate. Vei observa că în anumite situaţii vei simţi că toate piesele se potrivesc perfect, observi tot felul de semne în jur, numere îţi atrag atenţia la ceas, la telefon, pe stradă şi pur şi simplu ştii că te îndrepţi în direcţia potrivită.

 

Sfatul zilei: Ascultă-ţi instinctul, nu te înşeală niciodată!

 

Carturesti.ro

Share This: