Top
octombrie

Energia de weekend: 1-2 octombrie 2016

Sâmbătă, 1 octombrie, deși energia rămâne destul de intensă după Luna Nouă din Balanță, încă suntem nehotărâți cu privire la direcția în care să o apucăm. Pluto formează cuadratură cu Luna iar Uranus e în opoziție cu ea – emoțional, e agitație foarte mare, mai ales în subconștient. Încercăm din răsputeri să înțelegem ce ne dorim, încotro ne îndreptăm, cine vrem să fim cu adevărat – aceasta este energia pe care ne-o imprimă Uranus din Berbec.

 

Încă avem foarte multe de procesat sâmbătă iar Mercur în opoziție cu Chyron continuă să ne ghideze spre a analiza trecutul, spre a vizualiza viitorul și, mai ales, să descifrăm modul în care trecutul ne afectează viitorul. Analizând experiențele trecute ne vom da seama dacă acesta este tiparul în care vrem să rămânem sau vrem să schimbăm stilul de viață, să aducem în viața noastră mai mult echilibru, mai multă armonie.

 

Frustrarea încă mustește cu Marte în Capricorn care vrea ca lucrurile să se întâmple, să realizăm cât mai multe, într-un timp cât mai scurt. Dar e un moment pentru fiecare, energia trebuie lăsată să intre în viața ta, urmând să o materializezi la timpul potrivit.
watchshop.ro
Duminică e o zi ceva mai interesantă pentru că Luna intră în Scorpion, Mercur scapă de Chyron și în sfârșit putem începe să fim din nou productivi. Venus în Scorpion ne va ghida spre explorare de tipul “oare ce mai am de descoperit în viața asta”. Optimismul dă năvală peste noi, dar vine la pachet cu o doză mare de neprevăzut. Ne putem gândi că viața noastră urmează o anumită direcție, dar totul poate fi dat peste cap duminică. Asta ar putea fi ciudat pentru că nu suntem obișnuiți cu asemenea “surprize”. Sentimente cu totul noi pot ieși la suprafață.

 

Lăsăm trecutul în urmă, o dată cu Mercur care se orientează spre Soare. Saturn se depărtează de energia lui Neptun și începem să privim înainte, să ieșim din zona oarbă în care ne-am zbătut în ultimul timp.

 

Nu vom avea parte de un week-end tensionat, presant, ci mai degrabă de unul introspectiv.

 

Sfatul weekend-ului: O mulțime de lucruri extraordinare ne sunt pregătite, trebuie doar să fim și noi pregătiți la rândul nostru să le primim în viață și-n inimă.

answear.ro

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment