Top
energia

Energia de luni, 3 octombrie 2016

Energia de luni, 3 octombie 2016 – Luna se află în conjuncţie cu Venus în semnul Scorpionului, care nu e cel mai confortabil loc nici pentru Lună, nici pentru Venus. Dar Luna şi Venus sunt, în mod cert, în conexiune şi cred că vom analiza în profunzime vocea inimii şi ce ne dorim cu adevărat în viaţă. Iar apetitul e în creştere.

 

Soarele începe să intre în sextil cu Saturn, decizii importante vor fi luate săptămâna aceasta, iar totul converge către aspectele cheie al săptămânii – cudratura dintre Marte şi Jupiter de miercuri + Soarele în Sextil cu Saturn  + Venus în sextil cu Pluto + Soarele în cuadratură cu Pluto. Se întâmplă foarte multe după mijlocul săptămânii, însă, cu toate acestea, energia de azi este despre relaxare, despre regrupare, despre procesare a dorinţelor inimii, despre cântărire a opţiunilor.

 

Este vremea Balanţei şi ne îndreptăm încet, dar sigur, către schimbări majore. Nu trebuie să ne fie teamă de schimbare. Este important să ne reamintim care ne sunt valorile, astfel încât transformările să ne prindă cu lista făcută, ca şi cum i-am scrie o scrisoare lui Moş Crăciun şi ştim exact ce ne dorim să primim.

 

Marte e în Capricorn şi vrea să treacă la treabă încă de luni, dar poate încă mai există lucruri pe care trebuie să le lămurim înainte de a ne arunca cu capul înainte. Până spre mijlocul sătămânii avem tot timpul să o luăm din loc, dar, deocamdată e bine să ne chill-uim, să nu ne lăsăm copleşiţi de ceea ne ce presează. Trebuie să ajungem la baza emoţiilor, să ne dăm seama ce simţim cu adevărat.

 

Cartea de tarot a zilei: 5 de cupă

 

energia

Cartea de azi ne transmite că e posibil să descoperim că anumite situaţii nu vor funcţiona, că anumite cauze sunt irosite, însă avem o mulţime de lucuri minunate în viaţa noastră. Trebuie să ne reamintim de ele şi să conştientizăm cu nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat experienţe noi. E ok să “jeleşti ” azi, e ok să renunţi la bagajul emoţional sau la visele pe care nu le poţi îndeplini, pentru a intra în noua energie proaspătă, creatoare.

 

Sfatul zilei: Ia-ţi o pauză azi şi asigură-te că emoţiile, valorile şi relaţiile se îndreaptă în direcţia potrivită înainte să porneşti în „călătorie”.

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment