Top

Detoxifiere, purificare şi regenerare a pielii. Cum se face şi cât costă?

 

Detoxifierea a devenit un termen uzual în stilul nostru de viaţă şi deja am început să înţelegem că organismul are nevoie din când în când de un refresh. Pe lângă funcţia sa automată de reglare, corpul, în special pielea, trebuie ajutată şi din exterior să elimine în totalitate toxinele acumulate din diferite surse, fie de orgine alimentară, fie cosmetică. Tu ştii să îl detoxifici corect?

 

skin-detox

 

„Tenul este cel mai vizibil barometru al stilului de viaţă pe care îl avem, trădând cu uşurinţă obiceiurile nesănătoase de care dăm dovadă. Aspectul tern, lipsit de strălucire al pielii este semnalul de alarmă dat de organism atunci când toxinele acumulate devin o ameninţare. Din fericire, la îndemâna oricui există procedura de detoxifiere a tenului, pe care noi o includem într-un protocol cu o serie de tratamente care aduc cosmetica la un alt nivel, terapeutic”, explică Aurelia Dumitru, Director General Global Wellness Center, Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă.

 

p-beatystrips

 

Beautystrips, masca pe bază de alge marine ce reface textura tenului

 

Beautystrips reprezintă o strategie de detoxifiere blândă, un instrument ideal de a reda frumuseţea şi tinereţea tenului. La începutul vieţii, pielea abundă de colagen. Pe măsură ce este expusă razelor soarelui şi diferitelor impurităţi din atmosferă, dar şi din cauza înaintării în vârstă, colagenul se absoarbe şi lasă pielea fără vitalitate şi strălucire. Tehnologia avansată a adus la lumină o tehnică non-invazivă de recuperare a tinereţii pierdute sub numele de Beautystrips, o fâşie de frumuseţe pentru pielea femeii.

 

 

„Este interesant cum pielea noastră percepe contactul cu apa sărată a mării. Apa de mare are atât de multe ingrediente naturale benefice pentru organismul nostru încât nici nu ne dăm seama: de la sinusuri până la în vârful unghiilor! Conceptul de Beautystrips pe bază de alge marine este o tehnologie brevetată şi recunoscută la nivel global pentru proprietăţile sale regenerative. Este efectiv încărcată cu minerale, vitamine, aminoacizi şi o mulţime de nutrienţi benefici pentru celulele noastre. Algele marine au puterea de a scoate pur şi simplu impurităţile din piele şi totodată de a o calma şi asta doar prin aplicarea blândă a unei benzi pe faţă. Parte din protocolul de înfrumuseţare este şi serumul, brevetat de asemenea şi cu efect de lifting, cu consistenţă de perle lichide”, explica Aurelia Dumitru, director GWS Organic Beauty Center

 

Matrix Drops Diamond Cosmetics

Numeroase cercetări au dovedit că în urma tratamentelor cu celule stem vegetale, pielea se regenerează în mare măsură, deoarece acestea conţin unii factori genetici, datorită cărora chiar şi celulele unei pieli mai mature îşi pot recăpăta capacitatea de reînnoire. Cosmeticele Matrix Drops Diamon conţin celule stem extrase din trandafirul alpin, Rododendron, respectiv esenţa mai multor plante medicinale, care se regăsesc exclusiv în munţii Alpi. Datorită cercetărilor de succes fără egal ale fizicii cuantice şi ale nanotehnologiei, aceste produse pot avea un efect unic în armonizarea frumuseţii exterioare şi interioare.

mddc_corrected_0

Al doilea ingredient esenţial este diamantul, cea mai nobilă piatră preţioasă care întruchipează perfecţiunea. Informaţiile transmise de diamant asigura protecţie împotriva gândurilor şi vibraţiilor negative. În plus creşte nivelul de energie al celulelor epiteliale, iar celulele care funcţionează ineficient îşi recapăta energia cu ajutorul acestuia.

 

„Pielea, ca orice materie, are proprietăţi corpusculare şi ondulatorii. Deoarece gama noastră de cosmetice ajută la rezolvarea dereglărilor organismului cu ajutorul unor informaţii, aceasta oferă o oportunitate unică pentru consumatori. Îngrijirea perfectă a pielii poate fi realizată doar ţinând cont de necesitatea deservirii celor două tipuri de caracteristici ale acesteia, de aceea cosmeticele Matrix Drops Diamond conţin în acelaşi timp atât substanţele active de hrănire a pielii, cât şi informaţiile acestora, aducând la nivel de ADN proprietăţile curative şi de regenerare, potenţând cuantic efectul antiaging interior şi exterior pe termen lung”, adăugă Aurelia Dumitru.

 

kozmetikunok

 

În cadrul protocoalelor Global Wellness System se pune accentul pe detoxifiere, purificare, regenerare şi antiaging, toate aceste acţiuni intrând sub umbrela cosmeticii terapeutice, fără a mai folosi tehnologii invazive şi uneori agresive pentru corpul nostru! Preţul pachetului pentru protocolul de cosmetică terapeutică este de 250 lei.

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment