Top
loft industrial

Cum să-ți amenajezi casa în stilul Loft Industrial

Unul dintre stilurile mele preferate de amenajări interioare, care a prins din ce în ce mai mult avânt în ultimii ani, este stilul Loft Industrial. Vintage și modern în același timp, stilul Loft Industrial se potrivește spațiilor scăldate în lumină naturală și presărate cu detalii din vremuri apuse precum pereți din cărămidă, grinzi de lemn sau podele din lemn masiv. Acest stil de design interior, inspirat de clădirile fabricilor din trecut, a fost reinterpretat astfel încât să pună în valoare spațiile rezidențiale, comerciale sau birourile contemporane.

 

Stilul Loft Industrial este despre recondiționare. Lemnul recondiționat întâlnește oțelul polișat. Elementele împrumutate din fabricile trecutului se întrepătrund cu liniile curate și moderne ale viitorului. Fundamental, stilul Loft Industrial este despre a găsi ceva nou în vechi, despre a descoperi elemente demult uitate sau date la o parte și despre a le regândi utilitatea, aducându-le din nou la viață.

 

De exemplu, o ușă veche din lemn care renaște într-un blat de masă. O mașină de cusut din anii ’20 ce devine un minunat birou. Luminile simple, furate parcă dintr-o fabrică veche, devin piesa centrală de deasupra locului de luat masa sau a blatului de bucătarie. Betonul, lemnul și oțelul sunt astfel materialele de bază într-o casă amenajată în stil Loft Industrial. În completarea lor vin texturile suprapuse de piele, lână, sfoară sau in. Orice și-a găsit la un moment dat locul pe linia de asamblare a unei fabrici, va face casă bună cu stilul Loft Industrial, atâta timp cât e integrat așa cum trebuie în peisaj.

 

Încă nu ai înțeles exact cum să-ți redecorezi casa în stilul Loft Industrial? Am adunat pentru tine câteva elemente de bază ale acestui stil de design interior.

 

Scaun din metal Loft Green – 295 lei

 

Ceas 3 picioare – 69,99 lei

 

Scaun din lemn de fag cu picioare ranforsate – 296,31 lei

 

Set de două cufere Da Vinci – 976 lei

 

Lustră stil felinar – 507 lei

 

Canapea din lemn de pin umplută cu lână – 2255 lei

 

Taburet din piele Garrage Inc – 456 lei

 

Scaun galben din metal – 189 lei

 

Fotoliu de relaxare – 1064 lei

 

Etajera din MDF si bambus – 305 lei

 

Set de două taburete Route 66 – 298 lei

Raft mobil, cu sertare, Versa Vegetable – 369 lei

 

Tablou Visual Acuity Eye Chart – 999 lei

 

Tapet Imprimat Digital Horlogerie Anthracite, set 3 role – 664 lei

 

Oglindă de masă Santiago Pons Bracket – 198 lei

 

Cos de cupru – 80 lei

 

Raft suspendat Novita Morsetti – 239 lei

 

Ventilator cu USB – 149 lei

 

Covoras intrare – 43 lei

Share This:

Eroina
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.