Top
delia

Clip nou Delia! 1234 (Unde dragoste nu e)

 

Vară toridă, mon cher! Și pentru că vara e despre fun, dans și prieteni, o piesă ca 1234 (Unde dragoste nu e) nu avea cum să lipsească.

Și iatăa că Delia lansează astăzi clipul piesei 1234 (Unde dragoste nu e), ca o continuare a celebrei “Da, mamă”; a fost filmat în același loc și in același stil, însă acum nu e deloc despre supărare, ci despre petrecere și prietenie. Regizat de către Alex Ceausu, clipul este cât se poate de real, căci party-ul a fost adevărat, cu oameni din viața Deliei.

 

 

În spiritul clipului, Delia a ținut să dea mai multe declarații, una clasică și serioasă și altele pentru cei care îi cunosc simțul umorului.

 

  #1 “Videoclipul este un fel de continuare a lui ‘Da, mamă’. Este despre viața mea, în clip apar prieteni, oameni apropiați, nu e vorba de o simplă figurație. Cam fiecare persoană de acolo are locul bine așezat. Apar toți ai mei, exact cum spun și in piesă. Piesa este facută de Marius Moga și e un remake după celebra ‘Unde dragoste nu e’, a lui Gheorghe Gheorghiu, care s-a simțit onorat că îi folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al ‘Da, mamă’, doar că nu e pe nostalgie, ci pe fericire și distracție.”

 

#2 “Piesa se adresează celor cu vârste cuprinse între 5 și 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cât se poate de evident: NU mai săriți în pat, se strică salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore și în timpul ăsta nu a băut și nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de așteptată, în sensul în care în ultima perioadă am cântat numai balade pop rock, așa că m-am decis să o dau și în petrecere. Life’s too short to take yourself too seriously!”

 

#3 “Am două invitate speciale, cu care am dezvoltat o relație deosebitp și vreau să le mulțumesc pentru participarea în videoclip. Îmi cer scuze că a fost prea cald în locație și v-ați dezumflat până la final, dar noi tot vă iubim! Ofelia și Eusebia sunt extraordinare, vi le recomand și pentru alte activități amuzante.”

 

 #4 “Dacă dragoste nu e, vă aduc eu, sunați-mă!”

 

Piesa “1234 (Unde dragoste nu e)” este al patrulea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, după mega-hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mamă” și “Ce are ea”. Pe materialul discografic cu numărul 4 al artistei se găsesc și colaborările cu Taxi (“Atât de trist”) și Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar și piese noi ca “Ce zodie ești?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a făcut om mare”.

Echipa de beauty a Deliei a fost formată din Ana Mironescu (make-up), Adonis Enache (hairstyle), Catalin Valean (styling),photo by Dimitri Caceaune și artwork-ul by David Gal.

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment