Top

Cuțitul găsit în mormântul lui Tutankhamon este de origine extraterestră

Cercetătorii care au analizat din ce este făcut cuțitul susțin că este de origine extraterestră.

2250

 

Un cuțit găsit lângă mumia lui Tutankhamon a fost analizat de specialiști, care au ajuns la concluzia că acesta este făcut din fier găsit în meteoriți.

 

540397

 

În 1925, arheologul Howard Carter a găsit două cuțite, unul de fier și unul de aur, împăturite în bumbacul regelui Tut. Lama cuțitului de fier a fost întotdeauna un mister pentru specialiști. Fierul era un material foarte greu de găsit în Egypt și cel mai ciudat este faptul că după 3300 de ani nu există nicio urmă de rugină pe el.

 

f3746b7e9a3626fd22fd83188c639466

 

 

Cuțitul a fost analizat cu un spectometru cu raze X pentru a-i fi determinată compoziția chimică și s-au descoperit nivele foarte ridicate de cobalt. Au fost comparate materialele cu cele ale meteoriților căzuți pe coasta Egiptului și concluzia a fost șocantă. Materialele sunt similare.

 

king-knife_1024

 

[eltd_blockquote text=”Acest pumnal este cu siguranță de origine extraterestră. Este al doilea artefact egiptean despre care putem spune cu siguranță că este făcut dintr-un meteorit. Pentru egipteni erau foarte valoroși meteoriții. Construiau diferite obiecte de ornament sau pentru ceremonii din materialele lor.” title_tag=”h2″ width=””]

 

tutl43

 

[eltd_blockquote text=”Este impresionant cum era capabil acest popor să creeze obiecte atât de delicate și de detaliate dintr-un metal cu care nici noi, acum, nu avem foarte multă experiență.” title_tag=”h2″ width=””]

Share This: