Top
rochii nunta

Cum sa (nu) te imbraci la o nunta

Există câteva aspecte importante la care trebuie să fii foarte atentă atunci când eşti invitată la o nunta. Pentru a te putea bucura pe deplin de eveniment este foarte important să te organizezi din timp, astfel încât să nu iei decizii în grabă, forţată de împrejurări.

 
Dacă ai citit invitaţia şi pe aceasta nu este specificat dresscode-ul, documentează-te în legătură cu locaţia nunţii. Caută poze cu localul, astfel încât să alegi o ţinută potrivită, nici prea elegantă dar nici prea casual. În cazul în care nunta are loc în aer liber, într-o locaţie cu gradină sau piscină, automat ţinuta nu va fi una foarte formală şi îţi poţi permite variaţii de stiluri. La polul opus, dacă localul este unul elegant, alegerea rochiei trebuie să fie pe masură.

 

Rochie Divine Galbena – 359 lei

Principala regulă este să nu atragi atenţia în mod exagerat, chiar dacă este vorba despre o ţinută foarte specială. Persoanele care sunt în centrul atenţiei la o nuntă sunt mirele şi mireasa, iar indiferent de situaţia ta financiară, este nepoliticos să te prezinţi într-o rochie ostentativă. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viaţa lor iar tu mergi la nuntă pentru a fi alături de ei, nu pentru a epata.

 

Rochie Maysa Bordo – 439 lei

Iată care sunt câteva dintre alegerile de stil pe care NU trebuie să le faci atunci când eşti invitată la o nuntă:

 

Rochia albă

 
Chiar dacă societatea a evoluat, inclusiv moda, nu trebuie să fii o tradiţionalistă ca să înţelegi că rochia alba este doar pentru mireasă. Această alegere cromatică este automat asociată cu o rochie de mireasă, prin urmare chiar dacă alegerea miresei este una mai neconvenţională, având o rochie bej, roz pal sau nude, este de apreciat să nu porţi o rochie albă, indiferent de croială.

 

Rochie eleganta in clos cu broderie baroc – 155 lei

 

Lenjerie intimă la vedere

 
Dacă în viaţa de zi cu zi un sutien la vedere poate fi sexy, în cazul nunţilor nu este o alegere de dorit. Chiar şi când nu ai gândit special în acest mod o astfel de ţinută şi nu reuşeşti să maschezi complet lenjeria intimă, ajustează rochia sau renunţă să o porţi.

 

Rochie de seara, cu o maneca, decorata cu broderie aurie – 83,3 lei

 

Prea multe accesorii

 
Un colier preţios cu multe pietre poate fi acceptat pentru o nuntă, doar dacă restul ţinutei este simplă, fără alte aplicaţii. În cazul în care porţi un colier masiv, renunţi la cercei, iar dacă cerceii sunt cei care ies cel mai mult în evidenţă, poţi purta cel mult şi o brăţară fină sau un inel discret.

 

Rochie LaDonna neagra de ocazie lunga cu decolteu in V – 319 lei

Animal Print

 
Acest styling este extrem de discutat şi într-un final ţine de preferinţele fiecăreia, daca îl adoptă în ţinutele casual. În schimb, fără excepţii, animal print-ul nu are ce căuta într-o ţinută de nuntă, fie că este vorba despre rochie, pantofi sau clutch.

 

Rochie Black Classic – 165 lei

Pantofi fără toc

 
În afară de situaţiile în care există un raţionament medical pentru care nu porţi tocuri, sandalele sau pantofii fără toc nu pot fi purtaţi la o rochie de nuntă. Chiar dacă nu alegi un toc de 10-15 cm, poţi arăta extraordinar, fără a renunţa la confort, cu un toc de 7 cm.

 

Rochie roz AX Paris din tulle cu paiete – 349,99 lei

Culoare nepotrivită pentru sezon

 
În momentul în care îţi alegi ţinuta nu trebuie să fii atentă doar la croială şi la cât de potrivită este pentru locaţia nunţii. În afară de faptul că din punct de vedere cromatic rochia trebuie să se potrivească tenului, părului şi preferinţelor tale, la fel de important este sezonul în care se desfăşoară nunta. Dincolo de faptul că majoritatea culorilor pot fi adaptate în combinaţie cu accesoriile, unele reguli nu pot fi încălcate. De exemplu, nu poţi purta o rochie roz, bleu pastel sau înflorată, la o nuntă în timpul iernii, cum nu poţi alege o rochie neagră sau bleumarin, vara.

 

Rochie Liza Albastra Din Dantela – 349 lei

 

Atenţia pe care o acorzi vestimentaţiei atunci când mergi la un astfel de eveniment nu este pentru că asta contează cel mai mult, ci pentru că nu este firesc să laşi aceste detalii superficiale să umbrească frumuseţea evenimentului în sine.

 

Rochie de Seara Sofy Bogas – 129 lei

Share This:

Eroina
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.