Top

Concert infernal Carla’s Dreams! Ce s-a întamplat de fapt.

Concertul de vineri seară, de la Piatra Neamţ, al trupei Carla’s Dreams, a fost oprit din cauza temperaturii ridicate. Dintre cei peste 2,000 de oameni prezenți la eveniment, 9 persoane au leșinat și 5 dintre acestea au fost transportate cu ambulanța la spital.

 

“Am oprit concertul din Piatra Neamţ. Temperatură imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care şi-au pierdut cunoştinţa. Vom acţiona legal.”

 

În România, țara în care problemele par să nu se mai termine, suntem mândri că există artiști care țin la siguranța publicului, mai presus de orice.

 

 

“Oamenii au venit la un concert şi nu la <mall> și, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, vă rugăm să ne scrieţi pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenţă juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a <sensibiliza> afaceriştii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoană scoasă de ambulanţă din sala supraplină!”

 

“Acum depunem plângere la Poliţie şi lucrăm la sesizările necesare. Aşa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toţi care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda.”

 

Comentariile nu au încetat să apară, fanii fiind revoltați de organizarea proastă a evenimentului.

 

“România nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv… Să răspundă cei de la Piatra Neamţ că au înghesuit atâţia oameni într-un mall!”

 

“Şi noi am fost, dar când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza, nu ştiam pe unde să ieşim mai repede, îmi era frică să nu se dărâme tot mall-ul.”

 

 

Membrii formaţiei au acuzat reprezentanţii ISU Neamţ că nu au intervenit pentru a opri concertul pe care îl susţineau în incinta Galleria Mall, chiar dacă oamenii au început să leşine din cauza căldurii insuportabile.

 

“Există înregistrări video. Nu s-a apropiat nimeni! Am chemat de câteva ori organizatorii!! Am oprit concertul când am văzut 2 persoane la rând (o fată minoră îmbrăcată în alb şi o doamnă mai în vârstă – scoase fără cunoştinţă din public). Declaraţiile date de autorităţi vor fi verificate. Sperăm (suntem siguri de fapt) că în România există astfel de autorităţi de control OBIECTIV. … Vai de capul nostru, al tuturor… Din start nu era clar că este imposibil?!?! Trebuia să fie luaţi oamenii de ambulanţă!?!? – despre ce putem să mai vorbim??????? No comment.”

 

“Nu a fost depusă nicio plângere privind vătămarea corporală. Am primit o reclamaţie din partea managerului trupei pe partea de organizare. Vom face verificări împreună cu cei de la ISU pentru a vedea dacă au fost nereguli şi dacă este cazul săvârşirii vreunei infracţiuni. Poliţiştii au asigurat evenimentul în afara clădirii şi au intervenit doar pentru evacuarea participanţilor pentru a se evita orice altă situaţie neplăcută.”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

 

 

 

Reprezentaţii ISU Neamţ au precizat, într-un comunicat de presă, că ei au fost de fapt cei care au oprit concertul, împreună cu organizatorii.

 

 

“Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la faţa locului, plt. maj. Buţurca Cătălin, împreună cu organizatorii, au decis sistarea concertului.”

 

Share This: