Top
semne iubitul partenerul insala

Cele mai eficiente metode pentru a afla daca partenerul te înșală

Înşelatul este un subiect de interes pentru oricine, pentru că indiferent de valorile după care se ghidează o persoană, a fi înşelat nu poate fi plăcut. Poate fi o experienţă extrem de neplăcută, chiar şi pentru persoanele care la rândul lor înşală.

 

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat sau cunoşti persoane care sunt suspicioase, indiferent de comportamentul partenerului, însă nu despre asta vorbim acum. Plecând de la ideea că relaţia voastră nu este una toxică şi că vă respectaţi reciproc intimitatea, există situaţii în care într-adevăr poţi avea bănuiala că partenerul te înşală.

 

Iată care sunt cele mai importante detalii la care trebuie să fii atentă, pentru a afla dacă partenerul te trădează:

 

Observă dacă este mai atent la felul în care arată, mai mult decât de obicei

 

Dacă brusc a început să fie mai activ, să acorde mai multă atenţie felului în care arată, dacă îşi doreşte haine noi sau să-şi schimbe lookul, poate fi vorba despre o nouă femeie care a apărut în viaţa lui. Nu înseamnă că dacă este neglijent cu felul în care arată nu o poate face sau că nu are dreptul să-şi dorească schimbări, deşi îţi este fidel, însă poate fi un aspect pe care îl poţi lua în calcul.

 

Analizează dacă programul său a suferit modificări

 

În cazul în care nu mai merge la culcare la aceeaşi oră ca de obicei, îţi spune că este implicat în diverse activităţi despre care nu vorbeşte neapărat sau stă la birou peste program, poate fi o situaţie de risc pentru relaţia voastră.

 

Întreabă-te dacă a devenit distant sau distras

 

Dacă în general este un bărbat atent, cu care poţi să comunici în permanenţă orice şi brusc te neglijează sau chiar te ignoră, deşi îi soliciţi atenţia, poate fi pentru că atenţia sa este oferită unei alte femei. De asemenea, îşi poate pierde interesul pentru activităţile de acasă în care se implică până acum, de la treburile casnice până la petrecut timp alături de familie. În multe cazuri în care bărbatul înşală, va petrece mai mult timp folosind telefonul mobil şi laptopul.

 

Viaţa voastră sexuală a suferit modificări

 

Orice cuplu are perioade în care libidoul este la cote mai scăzute, iar asta nu semnalează neapărat o problemă, ţinând cont de faptul că există multe variabile care pot avea o influenţă asupra acestui aspect, cum ar fi stresul, problemele de sănătate, oboseala cronică etc. În schimb, dacă tu îţi doreşti în continuare momente de intimitate, iar partenerul face orice este posibil pentru a evita asta, poate fi pentru că este deja satisfacut sexual sau pentru că a început să investească sentimente în altă persoană.

 

Iritabilitate crescută

 

Orice persoană are momente în care îşi pierde cumpătul şi poate avea reacţii necontrolate şi nejustificate. Mai ales dacă relaţia voastră este una de lungă durată, probabil că ai aflat deja ce anume îl deranjează pe partener şi ai învăţat cum să faci să nu-l deranjezi. Dacă tu nu ai făcut nimic ieşit din comun şi cu toate acestea partenerul se enervează din orice fleac, poate fi pentru că nu se mai simte confortabil în relaţia voastră şi îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu altă persoană. Prin comparaţie cu cealaltă femeie, ceea ce faci tu, de la felul în care vorbeşti până la atenţia pe care i-o dai, pot fi enervante pentru el.

 

Nu-şi cere niciodată scuze

 

Dacă vă certaţi şi niciodată nu revine la tine după ce v-aţi calmat, pentru a lămuri situaţia şi a-şi cere scuze, dacă este cazul, poate fi pentru că nu mai este interesat de ceea ce simţi, implicit de a fi corect cu tine.

 

În cazul în care ai stabilit că îngrijorarea ta nu este rodul unei suspiciuni nefondate, încearcă să abordezi deschis acest subiect, spunându-i despre bănuielile tale. Reacţia lui este foarte importantă şi poate fi decisivă. Nu alege să trăieşti cu această banuială şi să sabotezi relaţia. Indiferent de răspunsul pe care îl primeşti, cu cât afli adevărul mai bine, cu atât mai bine pentru amândoi.

Share This:

Eroina
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.