Top
ebe-3

Informaţii noi despre filmarea virală cu extraterestrul capturat

 

Varianta mai lungă, care există pe Youtube, începe cu coperta unui dosar. Project Blue Book Nº: 220675 

 

Project Blue Book, conform Wikipedia, a fost unul dintre o serie de studii sistematice asupra obiectelor zburătoare neidentificate (OZN-uri), realizat de Forțele Aeriene Americane. A început în 1952 ca o renaștere a unor studii similare mai vechi (primele două de acest gen fiind Project Sign și Project Grudge). Un ordin de încetare al unui caz a fost dat în decembrie 1969 și toate activitățile sub auspiciile sale au încetat în ianuarie 1970.
carsi.ro

 

Project Blue Book a avut două scopuri:

  1. să determine dacă OZN-urile sunt o amenințare la adresa securității naționale a SUA, și
  2. să analizeze științific datele legate de OZN-uri.

 

Mii de rapoarte de OZN-uri au fost colectate, analizate și îndosariate. Ca rezultat al Raportului Condon, care a concluzionat că nu este nimic neobișnuit în privința OZN-urilor, Proiectul Cartea Albastră a fost închis prin ordin în decembrie 1969 și Forțele Aeriene au continuă să furnizeze următorul rezumat al investigațiilor sale:

  1. Niciun OZN reperat, investigat și evaluat de către Forțele Aeriene nu a prezentat o amenințare la adresa securității americane naționale.
  2. Nu au existat dovezi aduse sau descoperite de către Forțele Aeriene despre relatările clasificate ca neidentificate care să indice dovezi ale unor tehnologii sau cunoștințe superioare cunoștințelor științifice moderne; și
  3. Nu a existat nicio dovadă care să indice că observațiile clasificate drept neidentificate să fi fost vehicule extraterestre[1].

 

Cel.ro

 

Până în momentul închiderii Proiectului Cartea Albastră s-au strâns 12.618 de cazuri OZN-uri și s-a concluzionat că cele mai multe dintre ele au fost identificări greșite ale fenomenelor naturale (nori, stele, etc. ) sau ale aeronavelor convenționale. Rapoartele OZN au fost arhivate și sunt disponibile în cadrul legislației care acordă libertatea de acces la documentele administrative, dar numele și alte informații cu caracter personal ale tuturor martorilor au fost schimbate.

 

project blue book

FOTO: Captură de pe Youtube cu coperta dosarului din care ar face parte înregistrarea

 

Următoarele informaţii pe care le distingem sunt

  • 9 JUNE 1964 – data realizării presupusului interviu
  • MAJ 12 SO – prescurtare pentru Majestic 12 Special Operation
  • EBE-3 I2 – Extraterrestrial Biological Entity 3 – Interview 2

 

Majestic 12 este numele de cod pentru o comisie secretă formată din oameni de ştiinţă, lideri militari şi oficiali guvernamentali, înfiinţată în 1947 dintr-un ordin al preşedintelui american Harry S. Truman pentru a facilita recuperarea şi investigarea navetelor spaţiale extraterestre. Din nou, această explicaţie a apărut pe Wikipedia, la o primă căutare. Dar Internetul abundă de informaţii despre această structură secretă, aşa că dacă, doriţi să mergeţi mai departe pe firul lucrurilor, aprofundaţi subiectul pe cont propriu. Pentru pasionaţi, pe net există inclusiv Manualul de Operaţiuni Speciale.

 

majestic 12

 

outmag.ro/

 

Extraterrestrial Biological Entity 3 sau EBE-3 indică faptul că fiinţa de origine extraterestră intervievată ar fi a treia. Informaţiile care circulă pe net sugerează că dialogul este înregistrat într-una din bazele Area 51 şi că EBE-3 a fost ţinut captiv timp de 5 zile. Cât despre I2 (Interview 2), cei doi par să nu fie la prima conversaţie, din moment ce intervievatorul american îi spune

 

Ieri ne-ai spus că ai călătorit, şi citez: “Mii de ani lumină să ajung aici.”

 

Misterul cel mai mare rămâne originea acestui filmuleţ. Postarea originală a fost făcută pe 6/6/2016. În primă instanţă s-a presupus că vine din Deep Web, ca mai apoi toate privirile să se îndrepte către Wikileaks. De vreo săptămână apare şi numele lui Edward Snowden pe lista posibililor implicaţi în “scurgerea de informaţii.”

 

O altă teorie aruncă Internetul în aer

 

În timpul emisiunii radio Ground Zero, Clyde Lewis, un cunoscut realizator de talk-showuri cu tematică paranormală, încercând să le ofere ascultătorilor săi o variantă mai “curată” şi inteligibilă a interviului cu EBE-3, l-a prelucrat puţin, ajungând la o concluzie şocantă: audio e posibil să fie real, video este cu siguranţă CG (computer generated).

 

“Am dat mai tare sunetele înalte, le-am ridicat frecvenţa. Apoi am crescut viteza de redare.”

 

Vocea umană se aude normal, pe când cea extraterestră rămâne nechimbată.

 

Se presupune că extraterestrul ar comunica printr-un “voice box”, un fel de laringe mecanic, folosit de obicei pentru cei care şi-au pierdut vocea. Acest dispozitiv redă sunete robotizate făcând posibilă comunicarea pentru persoanele ce şi-au pierdut funcţiile laringelui.

 

Am realizat şi noi acelaşi experiment şi, într-adevăr, diferenţa de tonalitate la prelucrare este evidentă în cazul vocii umane, în timp ce vocea robotizată a presupusului extraterestru rămâne aproape neschimbată.

 

 

Un lucru este sigur, orice alegem să credem, curiozitatea noastră nu are limite. Asta ne-a împins să “dezgropăm” mai multe informaţii despre filmarea care a stârnit interesul tuturor. Faptul că se confirmă şi în practică ceea ce zic americanii la radio, nu înseamnă nimic. Aşteptăm părerile specialiştilor audio sau a inginerilor de sunet. Poate ei reuşesc să elucideze misterul.

 

 

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment