Top
plaja

Ce să nu mănânci niciodată înainte să mergi la plajă!

Bine, știm că bărbații nu au aproape nici o problemă când vine vorba să “sară” într-un slip și să dea o fugă până la plaja. Pentru mulți nu contează nici dacă au puțină (sau mai multă) burtică, dacă au celulită sau vergeturi. Pentru noi, însă… e o reală problemă să ne simțim confortabil în costumul de baie.
   plaja featured
Sunt câteva alimente pe care nu îți recomandăm să le consumi înainte să mergi la plajă, tocmai pentru că îți vor umfla burta de gaze… Ești pregătită să afli care sunt cei mai mari dușmani al noștri?
plaja 2
Începem cu cel mai mare și cel care te va întrista cel mai mult.
Îngheţata. Chiar dacă speri să te răcorească, acest desert te va balona, din cauza lactozei, și te vei simți foarte plină.
inghetata
Ice coffee. Ai înțeles, desigur, cafeaua rece. Aici intră și Frappe-ul și orice alt tip de cafea în care s-a adăugat lapte.
frappe
Bănuiesc că nu trebuie să-ți amintesc toate brânzeturile și derivatele acestora, ține minte doar atât: înainte de plajă, fugi de tot ce conține lactoză, chiar dacă nu ești intolerantă la acest glucid. Mai bine mănânci un burger, dar nu uita să scoți felia de brânză din el!
plaja

Share This:

Eroina
No Comments

Post a Comment