Top
cadouri gadgeturi femei

Ce “jucării” preferă femeile de succes. 7 idei de cadouri

Se spune că diferența dintre băieți și bărbați constă în prețul jucăriilor, însă acum trăim niște vremuri în care diferențele dintre bărbați și femei sunt din ce în ce mai puține. Dacă până acum bărbații erau cei pasionați de gadget-uri, femeile au început să caute soluții pentru a-și ușura munca și pentru a se distra sub această formă. Gadget-urile nu doar că sunt utile, dar sunt și un mod interesant de a fi mai productivă și de a aduce un plus de confort în viața ta.

 

Iată ce cadouri să cumperi femeilor moderne și ocupate din viața ta:

 

Încălzitor pentru cafea cu usb

 

Ți s-a întâmplat probabil să ajungi la birou, să-ți faci o cafea, să începi să-ți citești mail-urile și să intervină tot felul de urgențe care nu-ți permit să-ți bei cafeaua așa cum îți place. De aceea, acest dispozitiv este foarte util, pentru că îți păstrează cafeaua caldă, astfel încât să o savurezi cu plăcere și la câteva ore după ce ai făcut-o.

 

Incalzitor pentru cana – Hot Cookie 75 lei

 

 

Aparat de masaj pentru scaun

 

Suportul lombar pentru scaun a devenit istorie, pentru că acest dispozitiv nu doar că transformă orice scaun într-unul mult mai comod, ci îți face masaj și te ajută să îți detensionezi muschii, mai ales în acele zile stresante de la birou.

 

Husa de scaun cu vibratie si incalzire, 3 zone de masaj 187 lei

 

 

 

Bec flexibil cu usb

 

În cazul în care lucrezi de acasă sau îți place să scrii seara, poți să ai parte de o atmosferă relaxantă fără să-i deranjezi pe ceilalți cu această lampă ajustabilă, pe care o conectezi la portul usb al laptopului și pe care o reglezi în funcție de cum îți place.

 

Lampa Laptop LED, USB 5.9 lei

 

 

Lampă pentru citit

 

La fel ca în cazul becului pentru laptop, această lampă îți permite să citești în pat sau pe canapea, chiar dacă este întuneric în cameră. Se montează ușor, cu un clips pe carte și se ajustează în funcție de cum îți este confortabil. Dacă am fi avut această lampă în copilărie, am fi avut parte de mult mai multă distracție în serile în care nu voiam să mergem la culcare, în ciuda insistențelor părinților.

 

Lampa pentru citit – Turquoise 27 lei

 

 

Boxă bluetooth pentru duș

 

Cine nu își dorește să-și înceapă ziua cu bună dispoziție? Și cum altfel, dacă nu cu muzica preferată? Acum, nu mai riști să iei telefonul în baie și să-l scapi în apă sau să nu auzi muzica din cauza zgomotului apei. Aceasta poate fi conectată prin bluetooth și atașată la duș, fiind rezistentă la apă.

 

Boxa Portabila Bluetooth Waterproof Roz 50 lei

 

Kindle

 

Acest ebook reader te ajută să ai mereu la dispoziție titlurile preferate, fără să fii nevoită să cari diverse cărți. De asemenea, poți descărca gratuit o mulțime de cărți sau le poți achiziționa la prețuri mult mai mici decât cele ale cărților obișnuite.

 

E-Book Reader Amazon Kindle (Alb) 370 lei

 

 

Brățară fitness

 

Pentru cele preocupate de stilul de viață sănătos, acest gadget te ajută să-ți monitorizezi pașii, caloriile consumate, bătăile inimii, unele modele mai performante monitorizând chiar și calitatea somnului.

 

 

Smartwatch MyKronoz ZeCircle 2 Roz 239 lei

 

Smartwatch Cronos U8 75 lei

 

Smartwatch Head 449,99 lei

Share This:

Eroina
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.